Mit kérjek anyától karácsonyra?
Figyelt kérdés
Anyának nincs sok pénze, azt mondta, max 5000Ft-ért kérhetek valamit. Semmi ötlete sincs, ezért kérdezem. Sok könyvem van, ezért most nem biztos hogy azt kérek. Parfümöm van, meg nem is használok túl gyakran, sminkem is van, de csak különleges alkalmakkor, elegáns helyre sminkelek. Mit kérhetnék? 15/L2013. okt. 27. 11:11
1/8 anonim válasza:
kérj tőle egy karácsonyi ajándék kupont.
nálunk ez úgy müködött, hogy adott egy papírt amire ráírtuk hogy karácsonyi ajándék kupon max x ft, és később ha láttam valamit boltban és kellett, de anyu nem akarta megvenni mert fölösleges cimszóval, akkor elővettem a karácsonyi ajándék kupont, és megkaptam karácsonyi ajándéknak.. nyár közepén..
2/8 anonim válasza:
A vásárlási utalvány nem rossz ötlet szerintem sem.
Vagy esetleg valami ruhát, bár az 5.000,- Ft-ból sajnos nem nagyon jön ki manapság. :S
DVD vagy könyv
Különlegesebb tea, csoki
3/8 anonim válasza:
valami ékszer, vagy ezüst medál is van olyan ami kijön szerintem.
4/8 anonim válasza:
hajvasaló, ha szeretsz a hajaddal foglalkozni.. és 5000ft alatt is van rengeteg hajvasaló
5/8 anonim válasza:
Hajjal kapcsolatos dolgokat is kérhetsz. Pl.: hajvasaló, hajpánt, hajgöndörítő. Egy kis állatot is akár, mondjuk egy nyuszit, vagy egy tengeri malacot. Menj el a plázába és nézz körbe, ha megtetszik valami 5000 Ft alatt, akkor azt kérheted is. (Lehet ez ruha, vagy fülbevaló is) Még akár lehet körömlakkokat, reszelőket..stb. Nekem olyan sok ötletem van!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek jó ötletek. Hajvasaló van, meg ékszerek is, de ritkán használom/hordom. Állataim vannak:kutya, teknős, két tengerimalac, hörcsög :D Jöhetnek még ötletek.
2013. okt. 27. 15:14
7/8 anonim válasza:
szerintem tartalékoljátok el azt a pénzt. Én nem szórnám el hülyeségekre.
Hátha később szükségetek lesz valamire, vagy gyűjtötök hozzá, és elmentek együtt valamilyen programra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!