Mit kérjek karácsonyra? 13 éves vagyok 7. o. -s kértem tabletot de anyu aztmondta hogy mégegyet nem kapok mert az előző is elromlott. De az baleset volt.
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 17:16
1/7 anonim válasza:
hát szerintem rajtad már semmi sem segíthet ..
2/7 anonim válasza:
nem tudsz rá vigyázni.én se vennék.majd 2-3 év múlva,ha több eszed lesz.én kaptam volna ennyi idősen,mert tudtam volna rá vigyázni.soha nem rontottam el semmit.15/l
3/7 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok. Megérte,, hogy tönkrement a tableted, nekem is van, de úgy óvom, mint a szemem fényét. Mondjuk én nem játékra (az nincs is rajta) használom, hanem tanulásra, jegyzetelésre, kapcsolattartásra. Amúgy én karácsonyra két könyvet, táskát, színházbérletet, sportcipőt és ruhákat fogok kérni! De ha jobban szeretsz kézműveskedni akkor kérhetsz gyöngyöket, papírt, ragasztót stb. Vagy számítógépes játékokat, filmeket. Vagy akár kérhetem azt is, hogy írassanak be valamilyen tanfolyamra (pl. Úszás, zene) Ja és mégegy: én egyik kárácsonyra koncertjegyet kaptam és nagyon örültem neki :) remélem tudtam segíteni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla hogy elromlott...nem én rontottam el...az öcsém vassal ráütött...... "véletlen" köszönöm az eddigi válaszokat
2013. okt. 25. 16:31
5/7 anonim válasza:
akkor... és a szüleid elhiszik????? gyűjts pénzt és mondd hogy az a saját pénzed
6/7 A kérdező kommentje:
Aztán miből gyűjtsek pénz??
2013. okt. 26. 15:37
7/7 anonim válasza:
kerj penzt karacsonyra...mond,h te szertnel ajandekot vasarolni magadnak,es akkor nem vesznek vmi hulyeseget :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!