Nihiliano kérdése:
Van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt,de idén karácsonykor már bajban leszek,hogy mit vegyek neki. az elmult időszakban minden ötletemet elsütöttem valamikor (ékszer,torta,plüss,egyedi ajándékok stb) és most nem tudom,mi újat adhatnék neki.Van valami ötletetek mivel rukkolhatnék elő ? (16 éves)2013. nov. 8. 12:46
1/3 anonim válasza:
Nem muszály valami újat kitalálnod.
Ékszerből a nőknek soha nem elég.
A plüsst mindig szeretik.
2/3 anonim válasza:
bocs.
nem muszáj semmi újat kitalálnod.
3/3 anonim válasza:
hat en szivesen segitek, de ahhoz tudni kell par dolgot a baratnödröl. en picit idösebb vagyok, de kozmetikumoknak mindig nagyon örülök. ha szeret sminkelni, akkor leirhatok neked ezer meg egy dolgot, amiböl összeallithatsz egy csomagot, de persze ez nem tul romantikus ajandek. vagy puhatold ki, hogy mire lenne szüksege. lehet, hogy kellene neki egy uj csizma, vagy egy fülhallgato. de ha irsz rola par dolgot, akkor ötletekhetünk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!