Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ez így nagyon gáz?

Ez így nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Anyagilag nem állok a legjobban,de barátomnak nemsokára lesz a szülinapja,amire tortát szeretnék sütni(ez lenne az ajándékom),karácsonyra pedig nincs ötletem a pólón kívül ..Szerintetek ez jó így,vagy van más ötletetek is?Szívesen meghallgatnék pár tippet,hogy mivel lepjem meg (23 éves pasiról van szó)Előre is köszi a válaszokat. 22L

2013. nov. 6. 12:18
 1/4 anonim válasza:
100%
nem gáz, az ajándéknak nem az ára számít.
2013. nov. 6. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy nem számít az ár,de nincs sok pénzem,és előző években már adtam neki bögrét,saját készítésű kispárnát,gravírozott képet(szintén saját készítésű),most pedig nincs ötletem :(
2013. nov. 6. 13:22
 3/4 anonim válasza:

a torta jó születésnapra.

karácsonyra is süthetsz. süss valamit mézeskalácsból neki.

valami nagyobb méretűt olyan formát ami kapcsolódik ozzá.

pl ha informatikus, akkor egy számítógépet, ha focirajongó akkor egy focilabdát (nem életnagyságút persze:) )

a mézeskalács alapból karácsonyi jellegű sütemény, tehát kapcsolódik is hozzá.

2013. nov. 6. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
33%

Szülinapra azért valami kézzel fogható nem ártana.

Nem kell pézbe kerülni.

Nézd meg mi az a love zseton.Te is simán el tudod készíteni.

2013. nov. 6. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!