Van egy haverom aki most lesz 16 éves én 13 éves lány vagyok. és nem tudom mit vegyek neki :/ semmi ötletem nincs. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 14:22
1/6 anonim válasza:
nyomtass ki neki egy közös képet persze csak ha nagyon jó haverod
3/6 anonim válasza:
az a barátodtol függ meg hogy mennyire vagytok joban. ha csak ismeros vagy átlag barát akkor egy bonbon vagy csoki meg egy szép képeslap. ha joban vagytok akkor attol fuggo mi érdekli. pl ha szeret olvasni vagy valami akkor egy szép konyv korosztálytol fuggetlenul mindig szép ajándék, vagy egy film amit szerettek de nincs meg neki. vagy ha végképp tanácstalan vagy suss neki egy tortát annak biztos orulne (ezesetben anyud biztos segítene ha megkéred :) ). lényeg hogy valami olyat vegyél neki aminek orulne ne valami kacatot amit feltesz a polcra és tobbé rá se néz.
5/6 Julianuszne válasza:
Szia szerintem egy jo parfümöt vegyel neki :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a jó ötletek :) nagyon hasznos mind, és az a parfüm kimondottan tetszik :)
2013. okt. 8. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!