Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Saját készítésű ajándék...

LinaRox kérdése:

Saját készítésű ajándék ötleteket szeretnék kérni első évfordulóra?!

Figyelt kérdés

Az évfordulónk hàrom és fél hónap múlva lesz, de valamilyen sajàt, kézzel készített ajàndékot szeretnék neki adni, és ahhoz ugye idő kell. :)

A sors úgy adta, hogy abban a hónapban ő Amerikàban lesz, szóval valami olyasmi kellene, amit el tudok neki küldeni.

Amit tudni lehet róla: nem egy romantikus alkat, (a hűtőszekrény is tüzesebb nàla :D ), szereti a jazz-t (ő maga is jàtszik egy bandàban, szaxofonozik), nagyon szereti a rókàkat, szereti az aranyos, puha és ölelgetni való dolgokat (mint pl.: a nyuszik), nagyon szereti a Super Mario jàtékokat (kedvenc karaktere Luigi).

Ő egy teljesen normàlis fiatal sràc, mindenféle kàros szenvedélyektől mentes, szereti az àllatokat, segítőkész, kedves, becsületes, hűséges és lojàlis akàr egy kiskutyus.. kissé lusti, szereti éjjel kifosztani a hűtőt, nem nagyon beszél az érzelmeiről, inkàbb tettekben nyilvànulnak érzelmei (pl.: ha hiànyoztam neki, akkor több percen àt olyan szorosan ölel magàhoz, hogy alig kapok levegőt, stb.), cseppet sem romantikus (nem zavarja az ha én teremtek romantikus környezetet, de neki soha nem jutna eszébe).

Szóval.. röviden ennyit róla. Van valakinek valami jó ötlete?

2013. szept. 5. 23:25
 1/1 anonim válasza:
Vigyázz! Nem mindenki szereti az SK ajándékokat. Például Én is utálom.
2013. szept. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!