Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Első évfordulóra emlékkönyv....

Első évfordulóra emlékkönyv. Még ötletek?

Figyelt kérdés
Egy emlékkönyvet készítek amibe beleírom az első találkozást, első csók helyszínét, első randi helyszínét stb...Ehhez hasonló ötleteket szeretnék még, hogy tényleg meg lehessen tölteni a könyvecskét. Ti miket írnátok bele?
2013. júl. 17. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Hű.

Tudom, nem ezt kérdezted, és nem ismerem a barátod, de a férjem és a két huszonéves fiam azt mondja, kifutnának a világból, ha első évfordulóra ilyennel lepné meg őket valaki.

Ettől függetlenül drukkolok, hogy a te párod szeretettel fogadja.

És akkor már kapsz tőlem egy idézetet, ami a mi esküvői meghívónkban szerepelt:

"Az idő a szerelem ellensége, tolvaj, ki arany óráinkat lopja el. Sosem értettem hát, miért számítják a szerelmesek az időt órákban, napokban és években, mikor a mi szerelmünk csak örömökkel, sóhajokkal és könnyekkel mérhető."

2013. júl. 17. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is a fiuk 99% ettöl a falnak menne.

Ezt csináld meg magadnak, legyen egy naplód amiben leírod ezeket a szép pillanatokat, de egy fiu ezzel másképp van.

A fiuk ennek örülnének. Levetközöl meztelenre és úgy várod, vagy valami sexi ruhába bújsz...

2013. júl. 17. 20:21
 3/3 Handsome J. válasza:
0%
Vagy csak egyszerűen sz0pd le, az a jó ajándék.
2013. júl. 22. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!