Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mivel ejándékoznátok egy 50....

Mivel ejándékoznátok egy 50. házassági évfordulós házaspárt, akik újraesküsznek? (Újbóli lakodalom, eseketés) Mivel tudnánk még őket meglepni? Párom anyukájának a nagybátyjáról van szó.

Figyelt kérdés

2013. júl. 24. 15:00
 1/6 anonim válasza:
Mi apukám testvérééknek egy kosarat állítottunk össze 10000 ft összegben. kávé, csoki bor meg ilyenek...
2013. júl. 24. 15:03
 2/6 anonim válasza:
Arany medál, szív amit pezsgős koccintás mellett szét lehet törni, és így a fél medál hordható. Festmény, vagy grafika közös képről készíttetve.
2013. júl. 24. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:
grafika kilőve már azt adják :)
2013. júl. 24. 15:07
 4/6 anonim válasza:
Nálunk nagy ünnepség volt mert a apukám szüleinek 50.éves házassági évfordulójuk volt apukáméknak pedig a 25.évfordulójuk. Ami nagyon ötletes ajándék volt:Az egyik egy fotóalbum a kezdetektől a addiggi napig,Meg egy 50,25.évfordulóra szoló vers a nagyszüleim és a szüleim nevévvel,akkor volt olyan is hogy mind a 2 pár kapott összesen 4 bort egy szép bortálalóban.
2013. júl. 24. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:

elsőre én is egy közös képet javasoltam volna... esetleg festményt, vakrámás fotót az egyik régi esküvői képből...

milyen összegben?

2013. júl. 24. 16:27
 6/6 kathy1111 válasza:

egy különleges oklevél bekeretezve, mely igazolja hogy ők a legjobbak és jóban rosszban tényleg kitartottak, érdemes hozzá valami szép kreatív papírt vagy valami merített papírt választani, vagy akár lehet egy különleges diploma tartó tokban egy igazik 50-es diploma - így a tartóban is eltárolhatják és ki is tehetik a lakásukba a falra ha szeretnék.

Kíváncsi vagyok mit fogsz választani.

2013. júl. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!