Van valami jó nászajándék ötletetek?
Kérdés mekkora összeget akarsz ráfordítani, és mennyire jómoduak és igényesek a fiatal pár.
Èn eneddig mindig bele találtam nagyon drága szép ágynemüvel. Olyan aminek egy szett ára 20-30.000 Ft vagy is egy dupla szett igen drága belöle. Ezeknek az anyaga a tapintása szuper jó, és ilyenben mindenki szivesen alszik.
2x adtam ilyet ajándékba, és mindenhol késöbb szolt az asszonyka, hogy szuper jó ajándék, még ilyenben nem aludt.
Most viszont megyünk egy esküvöre ahol a párnak a bevétele közel 1M Ft, így ök simán megengedhetik, hogy néha nap ilyet vegyenek, így nekik nem azt veszek. szerintem oda marad a pénz, valami ötletes megoldást keresek.
én készítettem egy fotóalbumot, ahol idézetek, fotók, masnik, képeslapok, versek voltak, igazi csajos ajándék volt
mondjuk mi a legjobb bartátnők voltunk, de ha nem vagytok ilyen közvetlen viszonyban, akkor kicsit átalakítva is tudod ezt készíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!