Mit vegyünk osztályfőnükünk esküvőjére?
Az más tészta! Ötletem nincs, de:
Arra gondoljatok, hogy nem a drágasága szabja meg egy ajándék értékét!
És ha esetleg mindannyian vesztek egy sorsjegyet? Vagy az összeadott pénzből sok egyforma kaparósat :)
Ez szerintem sok szempontból ötletes lehet: nem nyúltok mellé olyan ajándékkal, ami már van neki/nem megfelelő/nem tetszik/komolytalan..., nincs vita az osztálytársak között (milyen színű/márkájú/fajtájú akármit vegyetek), annyira komoly ajándék, amennyire egy osztálynak komolynak kell lennie a Ti korotokban :) aztán összejön, amennyi összejön belőle, de amíg kapargatja, tuti Rátok fog gondolni!!
(A csomagolást, átadást is lehet viccesre venni - a sorsjegyeket tabló alakzatban felragasztjátok és elrejtitek a saját fényképeitekkel stb.)
Olyan nincs, hogy 50e Ft értékű sorsjegyből pár 100 Ft sem jön vissza - bár értem én, hogy ez sem sok. (Hozzáteszem, annak mi értelme, ha vesznek teszem azt egy 10-20e-s vázát stb. majd porosodik valahol, jobb esetben nem a padláson... ennek is ugyanannyi az értelme...)
Utolsó, akkor írj már ötletet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!