Első osztályos ikerkislányoknak melyik társasjáték tetszene?
Figyelt kérdés
Unoka-unokahugocskáim.dec. 4. 19:07
1/11 anonim válasza:
gondolkodhatsz egyszerubbekbe is amit mar ismernek es ertenek, igy nem kell magyarazkodni, mert lehet hogy bonyolultabbat meg nem tudnak jatszani vagy unalmas lenne nekik.
doble, uno, dixit, gazdalkodj okosan
2/11 anonim válasza:
BrainBox, ez szerintem mindig nyerő, bár önállóan még nem tudnak vele.
Uno/Solo, Jenga
3/11 A kérdező kommentje:
Egész este társasjátékot tanulmányoztam, még videós ismertetőt is találtam, hát elég bonyolultaknak tűntek.
Köszönöm szépen, talán még van időm tépelődni, mert a szülők meg semmit nem mondanak. Az említetteknek is utánanézek, mert ezek nem kerültek képbe.
dec. 5. 08:24
4/11 anonim válasza:
Róka nyomon, Gazdálkodj okossan,Activity junior,Uno,Jenga, Magyar kártya,
5/11 A kérdező kommentje:
A Brainboxokat nézegetem, nem tudom, mennyiben játék. Jó lenne valami kezdő szintű, német nyelvre épülő játék is. Nem találok ilyet.
dec. 5. 09:57
7/11 A kérdező kommentje:
Az meg azért túl szimpla, nem?
dec. 5. 13:35
8/11 kürtőskalácska válasza:
Malom azért jó mert lehet egyszerűen meg nagyon magas szinten játszani.
Lehet,hogy most megszeretik később pedig versenyeket nyernek vele.
9/11 Mendy98 válasza:
Én annó ilyesmi korban nagyon szerettem apával sakkozni. Azt még tudnám ajánlani, hátha nekik is tetszene.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam, hogy ekkora a választék. Én meg piszok nehezen döntök saját részre is.
dec. 5. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!