Fiúk/férfiak, szerintetek ez jó ajándék a páromnak?
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy ő nagyon sokat játszik a gép előtt, és szeret sörözni közben. Arra gondoltam, vehetnék neki egy minihűtőt, amit fel tud rakni az asztalra, vagy mellé tenni és tud benne tárolni sört stb.nov. 23. 02:48
13/18 anonim válasza:
Vegyél inkább szexuális jatékszereket,ha még izgatja a szex.
14/18 anonim válasza:
Beteg ember, kezelésre lenne szüksége.
15/18 A kérdező kommentje:
szóval… úgy látom könnyű pár mondatból megítélni egy embert.
a helyzet a következő.
ő egy 24 éves fiatal, aki dolgozik, de mikor hazaér szeret pár órát játszani. amit én nem rosszallok.
egyébként a fortnite-ot azért írtam, mert csak olyan van legóban és néha-néha szokott azért azzal is játszani.
!10-es, az a sör általában citromos alkoholmentes! de ha nem az lenne, ahhoz sem lenne semmi közöd, se ahhoz hogy mennyit szokott játszani és mivel.
annyit kérdeztem, hogy jó ajándék lenne-e. de köszönöm a válaszokat, sokkal előrébb jutottam…
nov. 24. 00:00
16/18 anonim válasza:
Pár óra játék munka után, aztán meg alvás, és megint munka. Mikor foglalkozik veled, ha munka közben nem tud, alvás közben nem tud, a szabadidejében szinte csak játszik? És miért jó ez neked?
18/18 anonim válasza:
Akárhány éves, akár mennyit játszik, még ha alkoholmentes is...akkor sem jó ajándék a hűtő, mert időnként fel kell állni úgyis a sok ülés közben, senkinek sem egészséges órákat ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!