Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Fiúk/férfiak, szerintetek ez...

Fiúk/férfiak, szerintetek ez jó ajándék a páromnak?

Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy ő nagyon sokat játszik a gép előtt, és szeret sörözni közben. Arra gondoltam, vehetnék neki egy minihűtőt, amit fel tud rakni az asztalra, vagy mellé tenni és tud benne tárolni sört stb.

nov. 23. 02:48
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
A másik ötletem, hogy mivel sokat fortnite-ozik, így vennék LEGO fortnite-ot. Szerintetek melyik?
nov. 23. 03:03
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem nevezhető férfinek az olyan ember, aki ilyen kölyköknek való játékokkal kockul egész nap, de ha neked ez bejön, akkor meg is érdemled.
nov. 23. 03:21
 3/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem minden ajándék rossz, ami egy rossz szokást támogat.
nov. 23. 07:10
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
A LEGO Fortnite igazából egy kedves ajándéknak tűnik.
nov. 23. 07:11
 5/18 anonim válasza:
100%
Ha téged nem fog zavarni hogy többet ül a gép a előtt mint eddig akkor jó ajándék :)
nov. 23. 07:35
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon függ az életkortól.

Ha mondjuk 16-25 között van és még szeret Fortnite-ozni, vagy úgy alapból kockulni akkor még talán oké, de csak akkor ha ez nem megy másnak a rovására.

Felette kicsit már elgondolkodtató, bár a bátyám 28 éves. Kicsi gyereke is van már és még mindig szokott gépezni, viszont ő már csak esténként (elmondása alapján), amikor már mindenki lefeküdt

De ha hatalmas kocka és ki sem száll a gép elől akkor egyiket sem vennem meg neki, rossz szokást nem támogatók...

Alapból mindkettő figyelmes kis ajándék

nov. 23. 09:50
 7/18 anonim válasza:
74%

Tehát már annyi időre se álljon fel a géptől, míg kimegy a sörért?

"Remek", fő az egészség!

nov. 23. 11:00
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
De le lett pontozva a hármas válasz. Eléggé ijesztő.
nov. 23. 12:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó a hűtő, legalább annyi időre álljon már fel és mozogjon kicsit a sok ülés közben.
nov. 23. 13:52
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Ezek szerint játékfüggö alkoholistáról van szó - szerintem egy szakklinikau beutaló lenne a megfelelö ajándék
nov. 23. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!