Lányok, fiúk, párok! Páromnak szeretnék ajándékot vásárolni. Ez a karkötő szimpatikus lenne nektek? Bármilyen helyzetben tudnánk jelezni, hogy gondolunk egymásra.
ápr. 7. 20:08
1/13 anonim válasza:
Én ilyen tömeggyártott szarnak tuti nem örülnék. Pláne h túl is van árazva.
2/13 anonim válasza:
Se fiúnak, se lánynak nem ajándékoznék ilyet. Ha jelezni akarom valakinek, hogy gondolok rá, küldök neki messengeren egy szívecskét, ha többre nincs is időm.
3/13 anonim válasza:
Ásványos/féldrágaköves ékszert csakis ezzel foglalkozó kézművestől, ahol biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit kérsz, és nem hamisítványt.
4/13 anonim válasza:
Hát ilyesmit adtak régen a tinimagazinokhoz.
5/13 anonim válasza:
Szerintem aranyos, hogy lehet így üzengetni vele.
Ha szereti is az ilyen kinézetű karkötőket, akkor biztosan örülni fog neki.
Én nem gondolom tömegcuccnak, én nem is láttam még ilyen "üzengetős" karkötőt.
7/13 anonim válasza:
Gyöngykarkötő férfinek... hát...khm...
8/13 jpeacefuler válasza:
Meg ne vedd ennyiért! 2-3ezret ér.
9/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszene, de te ismered a párod
10/13 anonim válasza:
Párja a zokninak van! Nem jó ötlet karkötő vagy már ilyen vonulat van a mai fiúk, férfiaknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!