Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra jó választás egy karkötő?
Tudom hogy még odább van valentin nap, de szeretem az ilyen dolgokat előre megvenni.
Szóval a barátnőmmel 5 hónapja ismerjük egymást és valentin napra egy karkötőt gondoltam neki.
Na most gondoltam olyanra is hogy mi lenne ha kettőt vennék(párosat) egyiket ő másikat én hordanám. Nem tudom egyrészt eldönteni hogy 1-et vegyek neki, vagy ugye párosat, másrészt milyen karkötőt, simát, mintásat, gravírozottat, neveset, feliratosat...
Ebben kérnék segítséget, és a válaszolóknak előre is köszönöm!
Én valami egyszerűt javasolnék, párosat, pl ilyesmit
[link] (szerintem nagyon aranyos a morze kódos ötlet)
De akár te is készíthetsz, akár ilyen morzésat, akár valami olyat, ami valamiképp kapcsolódik hozzátok :)
Szerintem jó! (Feltéve, ha hord ilyesmit.)
Ásványkarkötő is lehetne mondjuk rajta egy szívvel! :)
A linkelt képen ott van a papír tetején, hogy morzéval van ráírva valami
Az egyszerűbbet meg így értettem, hogy ne valami csicsás dolog legyen
De mindegy... :D
Kérdező!
Szerintem a választáskor ne a saját ízlésedre, hanem a párodéra hagyatkozz, hogy ő miket szeret, minek örülne, milyen a stílusa/ízlése/kedvence, őhozzá mi illik!
Sok pasi hajlamos magából kiindulni, hogy neki mondjuk a szürke szín tetszik és az akkor biztos jó lesz a nőjének is, szóval azt akartam írni, hogy jól tetted, hogy gyűjtöd itt is az ötleteket, mert ebből is látszik, hogy te tényleg örömet akarsz szerezni a barátnődnek és ez olyan klassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!