Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lány van aki bejön nekem. Mit tegyek?
a másodikkal csak a baj lesz, mert alapbol élvezi azt h ennyien akarják, és versenyeznek érte úgy lesz mindig h neki semmit se kell tennie mert az a másik dolga, esetleg kapcsolatba kerültök és veszekedtek előfog jönni h hát neki van 100másik nem muszáj veled lennie sőt őrülhetsz h veled van, mert ő egy ajándék... stb és végig több tucat pasival fog dumcsizni mindig akik csak arra várnak h hibázz és lecsapják a kezedről stb.
az első sokkal sokkal jobb választás, pont ebben a szituban voltam én is fél éve gondhatod melyiket választottam sajnos....
Sokkal szimpibb meg sokkal jobban megerdemelne… viszont a masik pedig egy oriasi kihivas lehet ez fogott meg benne
Mégis őt írtad le először mert fontosabbnak érzed.
Hurrá!
Gratulálok és sok sikert kívánok.
Nagyon helyesen döntöttél! Gratulálok, sok sikert!
Az elmondásod alapján ő lelkes, kedves, érezteti, hogy érdekeled és megérdemli a figyelmet és a törődést.
A másik meg úgy tűnik, el van szállva magától, a népszerűséget élvezi, meg hogy mindenki fut utána és ő meg kéretheti magát.
Természetes tulajdonság, hogy az embert vonzza, ami távoli, elérhetetlen. Sőt sajnos hajlamos az ember kevesebbre tartani, nem értékelni is azt, ami elérhető, amit tudja, hogy megkaphat, nem kell érte sóvárogni, küzdeni.
Ugyanebből fakad, hogy a gyerekek (és a felnőttek ugyanúgy) mindig újabb játékokat akarnak, hiába van már otthon rengeteg olyan, amikért régen sóvárogtak, ha már megszerezték, megszokták, hamar meg is unják, nem játszanak velük tovább egy idő után. Mindig az újdonság varázsa vonzza az embereket, ezért vesznek folyton új ruhákat, cipőket, kütyüket, stb.
A nagy kérdés, hogy ha működik egy kapcsolat, akkor hogy lehet a kapcsolaton belül elkerülni ezt a jelenséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!