Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok , hogy tarthatnám meg mindkettőjüket?
Sziasztok még nem írtam erre az oldalra soha .Egy 18 éves fiú vagyok és azért fordultam ehhez az oldalhoz mert már tanácstalan vagyok. Egyszer beszéltem a barátnőmről az egyetlen barátomnak , és ő nem tetszését fejezte ki a barátnőm iránt.
A barátnőm megnézte a telefonomat és nagyon dühbe gurult azt kérte hogy válasszak közte és a legjobb barátom között.Hozzá teszem a legjobb barátom nem lány mielőtt bárki félre értené.Azt kérte tőlem hogy hagy írjon neki az én helyemben de nem engedtem neki.Nagyon ki bukott és személyesen írt neki , nagyon össze vesztek .A barátnőm nem engedi hogy beszéljek vele csak ha a barátom bocsánatot kér tőle . Nem tudom hogy fajult idáig ez a kapcsolat , hogy már azt is a barátnőm mondja meg hogy kivel barátkozhatok. kérlek segítsetek.
Hogy tudnám megtartani mindkettőjüket?
Békét kell csinálni valahogy!
Ötlet meg kell kérdezni, hogy mi baja a barátnődnek a legjobb barátoddal és dűlőre kell jutni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!