Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bölcs az aki szereti a másikat, de a másik fél javára lemond róla, még akkor is, ha ez mindkettőjüknek fáj?
Én megtettem. Nem lett jó vége. Csak még több fájdalom.
23/F
Ha mindkettőjüknek fáj, akkor nem bölcs az illető, hanem hülye.
De amúgy én sem értem a szituációt, ha konkrét esetet írnál, akkor lehet, hogy arra épkézláb választ is lehetne adni.
Én pontosan így jártam. Nagyon jól elvoltunk, már egy hónapja ismerkedtünk, aztán 2 hét együttlét után a srác kiborult, összeomlott lelkileg, habár tudom hogy miért, de sosem mondta mi az oka, csak annyit sejtetett velem hogy lelki baj és hogy nem tudja meddig bírja még, nagyon rosszkedvű, élettelen mostanában és nem hiszi hogy most készen állna egy kapcsolatra, de érez irántam valamit csak épp rosszkor jöttem az életébe...majd megszakadt a szívem azért is amiért vége, de legfőképp miatta.Beletörődtem és "békében" elváltunk egymástól.De iszonyatosan fáj.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!