Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért másik lánnyal van,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért másik lánnyal van, miért nem kezdeményez felém?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú, de ez nekem fontos, segítsen valaki könyörgöm.

A történet a következő:

Egy éve, tavaly júliusban megismertem egy fiút, tetszett külsőre, de nem beszéltünk. Egyáltalán nem gondoltam, hogy lesz köztünk valami, de nem is akartam összejönni vele, mivel alig ismertem. Aztán elkezdtünk sokat beszélgetni, megismertük egymást közelebbről is. Ekkor kiderült, hogy több mint egy éve volt barátnője, de szakítani fog vele. Karácsonykor szakítottak is, de nem tudtam a részleteket, hogy miért szakítottak... Most derült ki számomra, hogy azért, mert én tetszettem neki. Ezután még többet beszélgettünk, ha nem tudtunk találkozni, akkor egész nap Facebookon chateltünk.

Január elején összejöttünk. Nagyon szerettem, és éreztem, hogy ő is nagyon szeret. Rengeteg időt töltöttünk együtt, egyszer sem veszekedtünk. Ha valamit nem akartam, azt elfogadta, semmit sem erőltetett, nyilván ezért csak a csókig jutottunk. Február elején, fogalmam sincs mi volt velem, miért csináltam, mit gondoltam vagy hogy mi ütött belém, de szakítottam vele. Mai napig bánom.

Két hét múlva lett egy barátnője. Egy hónap után szakítottak. A fiú azt mondta nekem, hogy a lány szakított vele, mert a fiú megtudta, hogy a lány mással kavart valami buliban.

Pár nap múlva, azzal a csajjal jött össze, aki már akkor ráhajtott, amikor a srác velem volt. Összesen egy hónapot voltak együtt, de rengeteget veszekedtek. A fiú eközben mindig mondta nekem, hogy még mindig szeret, velem akar lenni stb. A telefonján is egy közös kép volt a háttérkép, amiről az akkori barátnője is tudott, de nem tudom mit gondolt. Ezzel a lánnyal azért szakítottak, mert a fiú megtudta, hogy tetszik az egyik osztálytársának. Most együtt vannak. Azt hiszem két hónapja. Eddig mindig mondta nekem a fiú, hogy nagyon szereti, örökre vele akar lenni stb... De tegnap amikor chateltünk, összevesztünk egy teljesen lényegtelen dolgon. Ekkor a fejemhez vágta, hogy aggódik értem, mert még mindig azt érzi irántam, mint amikor együtt voltunk... Ekkor eszembe sem jutott megkérdezni, hogy akkor miért van azzal a lánnyal, de mondtam neki, hogy én is azt érzem még. Utána még egy kicsit beszélgettúnk más dolgokról, aztán elköszöntünk, de megbeszéltük, hogy ma este is fogunk beszélni.

Ha szeret akkor miért van azzal a lánnyal? (Legjobb barátnőm szerint féltékennyé akar tenni, de nekem fogalmam sincs mit akar...) Vagy nem is szeret, hanem csak mondja?

Most mondta hogy szeret, de előtte egy hónapig semmi jelét sem mutatta. Miért?

2016. júl. 19. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy szeret,de te minden előzmény nélkül szakítottál vele. De lehet,hogy csak hiányzik neki az a fajta kapcsolat,amilyen a tiétek volt. Harmonikus,aranyos lány,meg minden. De ez nem azt jelenti,hogy veled akar lenni,csak olyan kapcsolatot akar. Vagy tényleg féltékennyé akar tenni. Akkor viszont kérdezz rá,hogy miért nem veled van. De én őszintén, nem kezdeném vele újra. Ha tényleg szeret,akkor nem más lányokkal vigasztalódik,hanem érted küzd.
2016. júl. 19. 18:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Igazából azt is szokta mondani, hogy azért nem rakja el a közös képeinket, mert lehet hogy egyszer még újra összejövünk. (Persze nincsenek kitéve a képek, hanem egy fiókban vannak, ott vannak a fontos dolgai, ezért nem értettem miért ott tartja.

Azért érdekelne mások véleménye is :)

2016. júl. 19. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!