Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom részegen aludt egy másik lánnyal. Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Szörnyen rosszul esett,amit csinált,ráadásul még a nyakát és a vállát is kiszívta. Ezt titokban akarták tartani,mert mindez egy buli után volt.Az egyik legjobb fiúbarátom mondta vissza,mert ő is velük volt. A barátom először azt mondta,hogy nem történt semmi,és utólag még azt is megtudtam hogy kiszívta a nyakát meg a vállát,és ezt már csak akkor mondta el mikor rákérdeztem.Viszont tudom,hogy szeret,mert egyszerűen ismerem.Annyit mondott,hogy ivott és nem akarta,visszacsinálná legszívesebben az egészet.De nem tudom.Mit tegyek?2016. júl. 2. 14:34
1/13 anonim válasza:
Részeg volt, más lánnyal aludt, utána hazudott neked. Szerinted?
2/13 anonim válasza:
Igen igen a pia mindennek az oka..valaki biztos lefogta és lenyomta a torkán..nem az ő döntése volt, hogy ivott..
Én a helyedben biztos szakítanék..más lánnyal alszik, kiszívja a nyakát..már bocs de ki tudja, hogy mit csináltak még..
3/13 anonim válasza:
Látszik a végtelen szeretete irántad :D
1. ha tényleg szeretne, akkor mértékkel inna, hogy ilyen ne legyen
2. nem hazudott volna és nem mástól kellett volna megtudnod
3. Hogy kedvelheted még ezek után?? .-.
5/13 anonim válasza:
Ja mert a nyakszivasnal valszeg megalltak... ne legyel mar naiv. Osszevissza hadoval, reszegeskedik, mas lannyal alszik mikor baratnoje van...es egy ilyen valakirol gondolod, hogy egyszer majd a gyerekeid apja lesz?!
6/13 anonim válasza:
Nyugi a farkát is kiszívta.
Mivel nem tudod mit tegyél, gondolom nem csinálsz semmit, mert szereted.
Van ilyen.
Vannak olyanok akiket részegen majdnem agyon verik a párjuk.
Ott is mindig ez a válasz...
"De hát szeretem"
Tökéletes úton jársz...
7/13 anonim válasza:
Személy szerint,én szánalmasnak,és undorítónak találok minden ilyet.Ezeket az embereket én elkerülném.
8/13 anonim válasza:
Én a helyedbe többet nem találkoznék vele. Most te komolyan elhiszed hogy kiszívta a nyakát meg a vállát de semmi nem történt közöttük? Nem hinném, ha annyira szeretne téged, ezt megtenné veled.
9/13 anonim válasza:
Ha abban is hazudott,hogy együtt aludtak, akkor ki tudja még mi másban? És most nem csak a buli után történtekről beszélek.
10/13 anonim válasza:
Fejbe vágnám bézbózütővel oszt elásnám ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!