Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátom részegen aludt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom részegen aludt egy másik lánnyal. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Szörnyen rosszul esett,amit csinált,ráadásul még a nyakát és a vállát is kiszívta. Ezt titokban akarták tartani,mert mindez egy buli után volt.Az egyik legjobb fiúbarátom mondta vissza,mert ő is velük volt. A barátom először azt mondta,hogy nem történt semmi,és utólag még azt is megtudtam hogy kiszívta a nyakát meg a vállát,és ezt már csak akkor mondta el mikor rákérdeztem.Viszont tudom,hogy szeret,mert egyszerűen ismerem.Annyit mondott,hogy ivott és nem akarta,visszacsinálná legszívesebben az egészet.De nem tudom.Mit tegyek?
2016. júl. 2. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudod vannak a rendes pasik, akik bármilyen részegek, ha van barátnőjük, akkor ha egy lány közeledik felé, elhajtja a francba, nem hogy meg a nyakat szívogatja. Nos a barátod nem ilyen. És csodálom hogy b*sztad meg ki, én biztos ez tettem volna, ha így megaláz...
2016. júl. 3. 12:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Szakítottam végül vele.de még neki állt feljebb,hogy nincs bizalom akkor ennek semmi értelme..

Hát k😂

2016. júl. 21. 00:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó vastag bőr van az arcán ha még ilyeneket mond :D
2016. júl. 21. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!