Ha egy embert elkaptak már kétszer ittas vezetésért és az első alkalommal neki is ment másik autónak (és ez persze ki is derült) akkor ha harmadjára elkapnák megint részegen vezetni akkor esetleg le is csuknák? Vagy tuti biztos?
Figyelt kérdés
Ja és egyértelműen az első esetnél elvették a jogsiját, 1évre, a másodiknál kapott +10hónapot(+pénzbüntetés). Légyszi csak az válaszoljon aki tudja nem csak tippel köszi2014. nov. 24. 17:45
1/4 anonim válasza:
elmeszakorvosi vizsgálatra küldik, akit le kell fizetni
2/4 A kérdező kommentje:
Miért kéne lefizetni? Hogy azt állapítsa meg hogy semmi mentális baja nincs? Az csak azt jelentené hogy bűnös mert önszántából iszik+vezet nem?
2014. nov. 24. 18:33
3/4 A kérdező kommentje:
Vagy azt hogy van, de akkor jogsit sem kapott volna.. szerintem nem ez történik úgy hallottam, ha valakit harmadszor is elkapnak ittas vezetésért azonnal leültetik. De javítsatok ki ha rosszul tudom. :D jöhetnek a válaszok ugyanis fontos lenne. :)
2014. nov. 24. 18:44
4/4 anonim válasza:
azt kell írnia a szakvéleményben, hogy különös okod volt rá, hogy ittál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!