Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pandora karkötő 1 éves évfordulóra?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a lányt, ezért különleges ajándékot szántam neki. Szerintetek ez jó lenne? Valami személyes kis díszt választanék neki rá. Szereti a karkötőket.
Lányok ti örülnétek ennek az ajándéknak?
Fiúk ti mit gondoltok?
2020. jún. 12. 22:18
1/5 anonim válasza:
Hogyha érzem benne a másik szeretetét, törődését és azt hogy személyes is, akkor egyértelmű hogy átmelegíti a szívem. Főleg hogyha ott van rajtam utána és mindig eszembe juttatja a szerelmem.
Szerintem a barátnőd is hasonlóan érezhet, és ha ezek mellett még tudod hogy milyen az ízlése is karkötő téren, akkor nem lőhetsz mellé.
És boldog évdordulót :)
2/5 anonim válasza:
Én nagyon nagyon örülnék neki! Biztos, hogy ő is fog.
3/5 anonim válasza:
Ha szereti az ilyen ékszereket, akkor nyugodtan.
4/5 anonim válasza:
Örülnek mert ez ilyen maradandó ajándék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!