Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » A 3 ajándék közül melyiket...

A 3 ajándék közül melyiket vegyem meg a páromnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam egy Lego Helmeten, Szakállvágó borotván(csak azokhoz nagyon nem értek, nem tudom milyen fajta stb ami jo) és egy Oral B elektromos fogkefén is. Szerintetek melyik lenne egy jobb ajándék? Mind a 3nak örülne, annyit tudok biztosra.
nov. 12. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lego
nov. 12. 23:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lego, az a legjobb :D
nov. 13. 04:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A lego-ra még egy szavazat😁
nov. 13. 07:26
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

Tavaly fogkefét kaptam, megváltozott tőle az életem, nincs annyi fogkövem, élmény lett a fogmosás és végre alapos is tudok lenni. Szintén oral b, úgyhogy én erre szavazok. A Lego fölösleges dísz cucc csak.

A Babyliss jó haj és szakállvágókat árul, párom azt kapott tavaly.

nov. 13. 09:35
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is a Lego :)
nov. 13. 10:33
 6/13 A kérdező kommentje:
#4 én is eddig a legora voksoltam. Viszont, most egy olyan munkahelye van, ami mellett semmi ideje legózni. Plusz még az egyetem is ott van, így gondolom nehéz lenne neki nem megállni azt, hogy ne legózzon. Elektromos fogkefére meg nem akar költeni egyszerűen. Nekem is az van, mondtam neki hogy tok jó, vegyen o is egyet, de nem akar, mert drága. Így lehet tényleg az lesz.
nov. 13. 11:02
 7/13 anonim válasza:
100%
Nyugodtan vegyél legot, ha azt érzed megfelelőnek. Én is munka mellett tanulok, és múltkor legokat kaptam ajándékba. Tökéletes volt, amikor volt egy-egy szabadnapom és kikapcsolódásra vágytam délelőtt vagy délután... :)
nov. 13. 11:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Még egy szavazat a legóra - ha szeret legózni, akkor erre garantáltan fog idöt szakítani, ami mindenképpen jó dolog, kell egy kis lazítás, kikapcsolódás mindenkinek.

A fogkefét vedd meg neki csak úgy, vagy ha ehhez túl drága, akkor névnapra, születésnapra, évfordulóra, de ne most karácsonyra.

nov. 13. 11:37
 9/13 A kérdező kommentje:

#8 miért ne karácsonyra?

Köszönöm a válaszaitokat amugy😊

nov. 13. 12:14
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

A fogkefe inkább szükséglet, nem annyira ajándék.

Másrészt karácsonykor inkább játszani, legózni van kedve a legtöbb embernek, nem fogat mosni.

nov. 13. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!