Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Karácsonyra mennyire 'illik'...

Karácsonyra mennyire 'illik' virágot adni a páromnak? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég óta vagyunk együtt, karácsony környékén leszünk kb. 3 hónaposak. Nagyon szereti a virágokat, növényeket. Az egész szobája tele van mindenféle cserepes növénnyel. Mivel még nem vagyunk annyira régóta együtt, ezért nem szeretnék túl nagy ajándékot venni, gondoltam egy ilyennek tudna örülni. Viszont én még nem igazán hallottam volna, hogy karácsonykor valaki virágot kapott volna... Szerintetek ? Ti örülnétek neki? Esetleg még gondoltam olyanra is , hogy valamilyen cserepes virágot veszek neki, és az tovább meg is maradna, nem hervadna el pár nap után, tudná szépen gondozni, ezzel jelképesen is gondozná a kapcsolatunkat :) Ti melyik ötletet tartjátok jobbnak? Illetve ez az egész mennyire felejtős?

Én 20, ő 23.

Előre is köszönöm a véleményeket ! :)

2018. nov. 20. 23:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én pont azért nem vennék neki, hiszen már van neki elég. Talán alig fér már tőlük. Ha mindenáron virágfronton szeretnél maradni, inkább egy vázát vegyél neki. Vagy virág mintájú díszpárnát.
2018. nov. 21. 00:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, hogy illik, legalábbis ilyen téren. Ha örül egy virágnak, karácsonykor is örül. Megfontolandó, amit már írtak, hogy ha van neki kismillió növény, nem tuti, hogy jó még egy, pláne, ha nem is tudod biztosan, hogy az tetszeni fog neki. De ha ismered az ízlését, akkor egy szebb vagy különlegesebb és kisebb növényke elfér szerintem.

Ez a gondozásos ötleted szerintem nagyon szép és kedves :) Egyszer egy árva kis vadgesztenyetermést kaptam a páromtól egy apró üzenettel, sok héten át melengető volt csak ránézni is (jó, lehet, hogy én vagyok romantikus :P)... Egy cserepes növény pedig ennél több, egy élőlény, ami jó esetben sokáig szépen éldegél...

Az első ötleted vágott virág? Itt őt kell ismerned. Én is szeretem a virágokat és a cserepes növényeket, de a vágottnak csak igen kivételes esetben örülök.

2018. nov. 21. 00:30
 3/12 anonim válasza:
Vegyél neki cserepes fehér krizantémot a legtöbb lány mint én is nagyon szeretjük főleg karácsonyra :)
2018. nov. 21. 00:55
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

Azért karácsonyra talán nem kellene csokros virágot venni.

A növényeket én is nagyon szeretem, sok van, de ha karácsonyra ezt kapnék, hát nem hiszem hogy nagyon boldog lennék tőle.

Kivéve..ha valami vágyott ritkaságról, különlegességről, nehezen beszerezhetőről, vagy gyűjtemény hiányról lenne szó.

2018. nov. 21. 06:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha növényápolós könyvet kapna? Nem örülne?
2018. nov. 21. 07:38
 6/12 anonim ***** válasza:

"Én pont azért nem vennék neki, hiszen már van neki elég. Talán alig fér már tőlük. Ha mindenáron virágfronton szeretnél maradni, inkább egy vázát vegyél neki. Vagy virág mintájú díszpárnát."

1. Ha szereti a növényeket, akkor nincs olyan, hogy "van elég", ugyanis gyüjti öket, azaz mindig van, amit még szeretne.

2. A legtöbbenk, akik csrepes növényeket gyüjtenek, nem szeretik a vágott (azaz halott) virágokat.

3. Az meg még inkább kérdéses, hoyg egyáltalán akar-e bármilyen díszpárnát - engem a világból ki lehet vele zavarni.

2018. nov. 21. 07:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet a cserepes növény. Pl. egy mikulásvirág.
2018. nov. 21. 09:36
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

Vegyél neki innen, nagyon jópofa virágok vannak amiket ő ültethet el tök egyszerű módon, és akkor legalább mindig lesz emléke róla.

2018. nov. 21. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szereti a növényeket, akkor pl. a mikulásvirág szóba jöhet.
2018. nov. 21. 17:08
 10/12 anonim ***** válasza:
A 8-as nagyon jó!:)
2018. nov. 22. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!