Ti mit adtok karácsonyra azoknak, akikkel a mindennapokban nem vagytok kontaktban annyira, de azért illik adni?
Én egyszer minden osztálytársamnak vettem karácsonyra egy kis hógömböt. Nagyon örültek neki.
Családban ez azért más, bár valóban nem mindegy, hogy mennyi az annyi. 20 főnek nem vennék a hógömbnél drágább dolgot, és egyedibb ajándékokon sem törném a fejem, hogy mindenki mást kapjon.
Az auchanban láttam pont nem rég aranyos darabokat 300Ft/db-ért. Volt talán 3-4 fajta. Még cserélgetni is lehet egymás közt. Kitenném a karácsonyi asztalhoz, vagy egy tálcára felpakolnám, és mindenkihez odamennék vele, hogy Boldog Karácsonyt, válassz egyet :)
Viszel egy tálca sütit és el van intézve.
Vagy csinálsz mézeskalácsot és celofánokba csomagolsz néhány-néhány darabot belőle. Aztán azokat szétosztod a rokonok között. Rakhatsz a csomagokba mást is, pl. szaloncukrot, bármilyen édességet, apró karácsonyfa díszeket, mécsest, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!