Egy pénztárcát vettem a barátomnak karácsonyra, és mivel azt nem illik üresen adni, "ajándék kuponokat" csinálok. Miket írjak a kuponokra? :-)
Gondolok itt olyanra, hogy
-15 perces masszázs
-Azt a filmet nézzük, amelyet Te szeretnél
-Bónusz kártya (bármire beváltható)
-Kényeztetés (még csak a pettingnél tartunk, szóval nagy sztriptízeket ne tervezzetek :D)
-Megsütöm a kedvenc sütijét
-Én pakolok össze
...
Milyen jópofa, vicces ötlet jut még eszetekbe? :)
Előre is köszönöm :)
17/L
Azt hiszem minden férfi nevében gratulálok most! ez egy jó ajándék!
- Ha nem szeret vásárolni akkor egy mentőkártya ami shopping közben életet menthet
-Ez az este a haveroké kártya amivel kiválthat egy romantikus filmet egy jó kis sörözésre a haverokkal (de nem hiszem hogy használná egy ilyen lány mellett)
-"az én hibám volt" kártya amivel elismered egy eldönthetetlen hibában hogy a te hibád volt
- utolsó ötletem az instant csók kártya amit ahogy elolvas be kell váltson, ez jó ha ott nézegeti melletted karácsonykor a kuponokat
Azért nem írok többet mert a te ötleteid is jók és ennyi kuponnal már egy jelentős időre rabszolga lesz az ember.
Ez nagyon nagyon jó ötlet!
Hogy nem nekem jutott eszembe :)
Köszönöm szépen, nagyon jó ötletet adtál nekem is. Eddig én csak egy közös képet terveztem beletenni, de ez tetszik. :D
A kérdésedre válaszolva pedig szerintem gondold át hogy a ti kapcsolatotokban mi az, amit ő általában szeretne tőled, de csak ritkán kerül rá sor. Miket szoktatok együtt csinálni? Ez mindenkinél más. És vigyázz, tényleg nem kell azért túl sok.. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!