Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 26 éves páromnak gáz állatkert...

26 éves páromnak gáz állatkerti örökbefogadást adni karácsonyra?

Figyelt kérdés
Azt találtam ki, hogy örökbe fogadok egy állatot a barátomnak karácsonyra. Ez jelképes de lenne róla oklevél amit az állatkert küld. Ha vege lesz ennek a covidos korlatozasnak es kinyit az allatkert akkor elmehetunk meglatogatni az allatunkat. Ez lenne úgymond az első "közös" állatunk. 10 ezer forintba kerül. Túl gyerekes ajándék egy férfinak? Félek, hogy én valami komolyat kapok tőle erre én meg egy ilyet adok. Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak? Fél éve vagyunk együtt.

2020. dec. 2. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha öt érdekli a téma, akkor nem gyerekes, kifejezetten jó ötlet. Ha csak neked tetszik a dolog, akkor nagyon félremehet.
2020. dec. 2. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

Hát szerintem elég gáz, ezt a nők szeretik mert cuki meg ötletes, de a férfiak mit kezdjenek egy delfinnel az állatkertbe, akinek azért hébe-hóba kajapenzt kell utalni?

Nezd meg a Feldobox utalványokat, inkább egy olyat válassz, kb egy árkategóriában van a kettő

2020. dec. 2. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Megkérdeztem a férjemet (korban csak pár évvel idősebb), azt mondta, hogy ez ilyen "nesze semmi, fogd meg jól" ajándék. Még annyit hozzátett, ha mégis ez lesz, akkor valami gazdaságos állat legyen, ne elefánt.
2020. dec. 2. 12:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó nem ez lesz😂 köszi a válaszokat
2020. dec. 2. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek a 3assal, elég gáz, hiába kedves akar lenni. Találj mást szerintem
2020. dec. 2. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Legalább támogatnád az Állatkertet. Be vannak zárva semmi bevételük. Nem gáz ajándék mert további programlehetőségeket kínál ami egy kapocs is. Ha nem szereti az állatokat nem olyan jó ötlet. Te ismered.
2020. dec. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!