Ha örökbefogadok egy gyermeket, a háziorvosom arról tudomást fog szerezni? Látja bármilyen rendszerben? Vagy csak akkor tud róla, ha én elmondom neki?
Miért lényeges ez?
Nem kis cicát fogadsz örökbe, jónapot. Mi célod azzal, hogy egy háziorvos elől rejtve maradjon az örökbefogadás ténye?
Az egy dolog, hogy te évekig elvagy. De a gyermeknek nem a te háziorvosod lesz az orvosa (aki felnőttekkel foglalkozik), hanem a körzeted szerinti illetékes gyermekháziorvos, nem?
Elvárható, hogy elvidd hozzá és bejelentkezzetek (ellatásra mindenki jogosult), mert bármikor, bármi probléma lehet a gyereknek (torokfájás, betegség, foghúzas, bokatörés stb). Innentől kezdve meg nem értem a kérdésedet.
Pff, hát azt látom :D
Pont mivel a gyerekorvoshoz fogok vele járni, ezért érdekelt, hogy az én orvosom, aki tud róla, hogy elindítottuk az egészet, hozzá eljut-e valamilyen hír. Kíváncsi vagyok erre, bocs, ha neked ezt nehéz megértened, nem tudtam, hogy indokolni is kell a kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!