Ha küldök ajandekot ünnepre valakivel, mert személyesen nem tudok elmenni, azt nem illene mdgkoszonni?
Figyelt kérdés
Vagy én porgom túl?
Max egy messenger üzenetre gondolok. Köszönöm megkaptam. Nem ez az első ilyen. De szerintem részemről az utolsó....
Egyébként személyes ajándék. Nem csoki v virag...
tegnap 15:21
11/12 anonim válasza:
jó de most mit duzzogsz? anyuci elvitte hozzá a csomagot, kezébe nyomta, mondta hogy bélától sok szeretettel, erre a másik azt mondta, hogy köszönöm szépen. most tényleg nem értem mi a bajod, autista vagy, és duzzogni van kedved? mert minden ép ember magára venné a köszönetet ebben a helyzetben, csak te nem, ha az nincs szigorúan névvel ellátva XD
12/12 A kérdező kommentje:
Azért, mert ő mindig elvarja, hogy ő előtte nyissuk ki az ajandekot. Nyilván akarja tudni tetszik e.
Én meg ebből azt veszem le, hogy neki nem tetszik. Különben írt volna.
ma 13:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!