Szerintetek ez így elég egy baratnonek? Ti mennyit költötök a baratnőtökre ha szulinapja lesz?
2 huszoneves nő vagyunk.
Nem párkapcsolat,csak barátság!
Már Kb 2 éve ismerem látásból, de Kb 1 éve vagyunk szorosabb kapcsolatban.
A gyerekeink össze jarnak, heti minimum 2x atjon, kavezunk,kisebb szivesegekkel segitjuk egymást.
2 hét múlva szulinapja lesz.
Nem tudom hogy elég-e ez ,vagy talán egy kicsit furcsa ?
Nem akarom olyasmivel meglepni ami nem is igazán tetszik neki , de annyira viszont nem ismerem hogy valami mást adhatnek neki.
Vettem :
Egy H&M-es felsőt, 3000 Ft
Egy kulcstartot. 4000 Ft
( a kulcstarton az áll h egy Örök Barátság és a neveink kezdő betűje)
Ugyanezt a kulcstartot szív alakban mert nem tudtam eldonteni hogy melyik legyen
Ismét 4000 Ft.
Egy Guess parfüm. Kicsi - 5000 Ft
Egy karkötő, arany színű de ezüst, tehát arany bevonat
8000 ft .
Ennyi ...
És ami talán egy picit furcsa és nem tudom hogy ez gáz e , de mindenből kettőt rendeltem.
Tehát a kulcstartobol is - mondjuk szerintem ez egyértelmű.
De a felsobol, karkotobol is.
És arra gondoltam hogy ha atadom neki ,az a felső lesz rajtam.
És talán ha szeretne ő is felveszi- legalább egy szülinapi kép erejéig.
Ez már kicsit gáz?
Nem akarok gyerekes lenni csak nem szeretnék beègni.
Akkor mi a tosznak nem adsz neki masszázs ajándékutalványt vagy könyvutalványt, ha már ennyire ki akarsz tenni magadért?? A különböző élményutalványokról már nem is beszélek (és amúgy bőven lehetne még ezt is tetézni)
Nagyon úgy fest, te vmi felsőbbrendűnek érzed magadat itt a hozzászólókhoz képest, pedig még eléggé gyerekcipőben jársz. A megnyilvánulásaid szerint mindenképpen…
Ez így értékben még mindig sok. Főleg úgy, hogy nem családtag.
Ezek szerint te olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy anyagilag megengedheted ezt magadnak, de milyen anyagi helyzetben van abarátnőd? Ha hasonló, és ők is ilyen érétkben szoktak ajándékozni, akkor oké. De ha nem, akkor ezzel hatalmas terhet rósz rá, hogy majd neki is ilyen értékben lesz illendő viszonoznia, de lehet neki ez komoly anyagi terhet fog jelenteni.
Abszolút nem várom el tőle, senkitől semmit nem kaptam soha.
Hiába kapok itt ennyi negatív kommentet, Isten látja lelkemet - semmi rossz szándék nincs bennem.
Egyszerűen csak szeretem és szeretném ha látná ,érezné hogy sokat jelent nekem.
Külföldön élünk, ő nálam sokkal jobb módban.
Igazából egyikünknek sem gond ez a 70-80 euro .
Nem is a pénzről szól.
És ha ő nekem márciusban egy virágot vesz, annak is nagyon fogok örülni.
En csak saját magamból indulok ki.
Nem szeretek virágot kapni ajándékba. Számomra jelentéktelen, nem maradandó.
Aminek tényleg örülnék az az ékszer, akkor is ha " bizsu ".
Ez egy pici, vékony karkötő, a fektetett 8-as is pici rajta ,nem túl giccses.
Minden mást pedig simán tovább tud ajandekozni.
A kulcstartonal majd mondom neki hogy Abszolút nem probléma ha nem teszi fel ,ha nem akarja magánal hordani.
Az lehet hogy tényleg egy picit too much.
Szerintem a "barátnőd" (1 éve, és nem nagyon tudod, minek örülne ... ? ), miféle örök barátnőség ez? Alsó tagozatban van ilyesmi - de aztán ki szokták nőni.
Ettől a zsák marhaságtól elképed, aztán zavarba jön, a végén úgy el fog kerülni, mint valami betegest...
Adj neki egy kis karkötőt meg egy csokor virágot. Az a normál megemlékezés ilyenkor (de esetleg neki még ez is indokolatlanul soknak fog tűnni).
Az eszedbe sem jut, hogy az ajándékkal lekötelezed őt, hogy viszonzásul ő is ennyi csiricsárét lapátoljon össze? Ezzel rendkívül kellemetlen helyzetbe hozod (nem csak a pénz miatt).
Átszámoltad forintba…… muhahaha 🥱😂😂😂😂😈
Hamarabb érettségiztem, mint te megszülettél 👎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!