Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ez így elég egy...

Szerintetek ez így elég egy baratnonek? Ti mennyit költötök a baratnőtökre ha szulinapja lesz?

Figyelt kérdés

2 huszoneves nő vagyunk.

Nem párkapcsolat,csak barátság!

Már Kb 2 éve ismerem látásból, de Kb 1 éve vagyunk szorosabb kapcsolatban.

A gyerekeink össze jarnak, heti minimum 2x atjon, kavezunk,kisebb szivesegekkel segitjuk egymást.

2 hét múlva szulinapja lesz.

Nem tudom hogy elég-e ez ,vagy talán egy kicsit furcsa ?

Nem akarom olyasmivel meglepni ami nem is igazán tetszik neki , de annyira viszont nem ismerem hogy valami mást adhatnek neki.

Vettem :

Egy H&M-es felsőt, 3000 Ft

Egy kulcstartot. 4000 Ft

( a kulcstarton az áll h egy Örök Barátság és a neveink kezdő betűje)

Ugyanezt a kulcstartot szív alakban mert nem tudtam eldonteni hogy melyik legyen

Ismét 4000 Ft.

Egy Guess parfüm. Kicsi - 5000 Ft

Egy karkötő, arany színű de ezüst, tehát arany bevonat

8000 ft .

Ennyi ...

És ami talán egy picit furcsa és nem tudom hogy ez gáz e , de mindenből kettőt rendeltem.

Tehát a kulcstartobol is - mondjuk szerintem ez egyértelmű.

De a felsobol, karkotobol is.

És arra gondoltam hogy ha atadom neki ,az a felső lesz rajtam.

És talán ha szeretne ő is felveszi- legalább egy szülinapi kép erejéig.

Ez már kicsit gáz?

Nem akarok gyerekes lenni csak nem szeretnék beègni.

nov. 10. 15:04
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%

Jézusom... elkezdtem olvasni, mondom felső, kulcstartó, oké.. Aztán továbbolvastam... Ez 3 évnyi ajándék lenne nálam egy havernak. De még a BFF-emmel sem szoktunk ilyen drága holmikat adni egymásnak, legutóbb vett nekem egy 3000 Ft-os karácsonyfadíszt, és másfél évvel később sikerült is átadnia. :D

Az egyenpulcsiban átadás meg egyenesen kínos lenne nekem... vagytok ennyire jóban egyáltalán? Mármint szerinte?

nov. 10. 15:11
 2/33 anonim válasza:
100%
Nagyon gáz. A legtöbb ember nem bírja azt, hogyha egyforma cuccai vannak egy másikkal. Lehet a barátnőd kivétel, de én személy szerint futnék az ilyentől. Szerintem egy karkoto magaban vagy a bluz es egy parfum bőven sok.
nov. 10. 15:12
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy bonbon és egy csokor virág

Ez lenne a helyes ajándék

Nem Guess meg az anyamkinja.

nov. 10. 15:17
 4/33 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy szerintem kamu kérdés
nov. 10. 15:17
 5/33 Salamander24 válasza:
85%

Ez aztán nem semmi!!!

Bár nem ismerem a barátnődet, de ebből azt gondolnám,hogy elég anyagias!

Nem pénzben kell mérni a barátságot szerintem...A gesztus és az hogy megleped Őt,ezzel örömet szerzel neki,egy barátságban elégnek kell lenni!!!

Ne a mennyiség,inkább a minöség 3s a benne rejlő jószándék legyen az ajándék...

nov. 10. 15:19
 6/33 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a más által kiválasztott ruhadarab abszolút nem. "Öribari" szívecskés kulcstartó szintén nem, gimiben elmegy utána gáz, pláne egy éves barátság után.

Igazából az összes lutri, nem tudod fog-e neki tetszeni. Az meg full gyerekes hogy összeöltözik két felnőtt nő, mint valami 2 fős lánybúcsús csapat.

Szerintem tartsd meg a parfümöt meg tegyél mellé egy bonbont, különleges kávét (azt írtad kavezik), vagy ilyesmi. Bőven elég, ennyi biszbasz felesleges.

nov. 10. 15:29
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy tábla Milka oszt’ jónapot
nov. 10. 15:30
 8/33 anonim válasza:
100%

Jézusom.

Felnőtt emberek vagytok elvileg .'Boldog születésnapot ' + tábla csoki / üveg bor elég.

nov. 10. 15:34
 9/33 anonim ***** válasza:
50%
Örülni fog ne aggódj :)
nov. 10. 15:38
 10/33 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi de ez rém kellemetlen, ezek a random dolgok, honnan tudod, tetszik-e neki az adott dolog, parfüm akármi? Az egyen felsőt már nem is kommentálom. Ráadásul a karkötőt pl muszáj is lesz néha előtted hordani hogy ne bántson meg...

Én a szomszéd anyukának vettem egy üveg bort meg egy bonbont, ennél több felesleges.

nov. 10. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!