Szerintetek ez így elég egy baratnonek? Ti mennyit költötök a baratnőtökre ha szulinapja lesz?
2 huszoneves nő vagyunk.
Nem párkapcsolat,csak barátság!
Már Kb 2 éve ismerem látásból, de Kb 1 éve vagyunk szorosabb kapcsolatban.
A gyerekeink össze jarnak, heti minimum 2x atjon, kavezunk,kisebb szivesegekkel segitjuk egymást.
2 hét múlva szulinapja lesz.
Nem tudom hogy elég-e ez ,vagy talán egy kicsit furcsa ?
Nem akarom olyasmivel meglepni ami nem is igazán tetszik neki , de annyira viszont nem ismerem hogy valami mást adhatnek neki.
Vettem :
Egy H&M-es felsőt, 3000 Ft
Egy kulcstartot. 4000 Ft
( a kulcstarton az áll h egy Örök Barátság és a neveink kezdő betűje)
Ugyanezt a kulcstartot szív alakban mert nem tudtam eldonteni hogy melyik legyen
Ismét 4000 Ft.
Egy Guess parfüm. Kicsi - 5000 Ft
Egy karkötő, arany színű de ezüst, tehát arany bevonat
8000 ft .
Ennyi ...
És ami talán egy picit furcsa és nem tudom hogy ez gáz e , de mindenből kettőt rendeltem.
Tehát a kulcstartobol is - mondjuk szerintem ez egyértelmű.
De a felsobol, karkotobol is.
És arra gondoltam hogy ha atadom neki ,az a felső lesz rajtam.
És talán ha szeretne ő is felveszi- legalább egy szülinapi kép erejéig.
Ez már kicsit gáz?
Nem akarok gyerekes lenni csak nem szeretnék beègni.
Jézusom... elkezdtem olvasni, mondom felső, kulcstartó, oké.. Aztán továbbolvastam... Ez 3 évnyi ajándék lenne nálam egy havernak. De még a BFF-emmel sem szoktunk ilyen drága holmikat adni egymásnak, legutóbb vett nekem egy 3000 Ft-os karácsonyfadíszt, és másfél évvel később sikerült is átadnia. :D
Az egyenpulcsiban átadás meg egyenesen kínos lenne nekem... vagytok ennyire jóban egyáltalán? Mármint szerinte?
Egy bonbon és egy csokor virág
Ez lenne a helyes ajándék
Nem Guess meg az anyamkinja.
Ez aztán nem semmi!!!
Bár nem ismerem a barátnődet, de ebből azt gondolnám,hogy elég anyagias!
Nem pénzben kell mérni a barátságot szerintem...A gesztus és az hogy megleped Őt,ezzel örömet szerzel neki,egy barátságban elégnek kell lenni!!!
Ne a mennyiség,inkább a minöség 3s a benne rejlő jószándék legyen az ajándék...
Nekem a más által kiválasztott ruhadarab abszolút nem. "Öribari" szívecskés kulcstartó szintén nem, gimiben elmegy utána gáz, pláne egy éves barátság után.
Igazából az összes lutri, nem tudod fog-e neki tetszeni. Az meg full gyerekes hogy összeöltözik két felnőtt nő, mint valami 2 fős lánybúcsús csapat.
Szerintem tartsd meg a parfümöt meg tegyél mellé egy bonbont, különleges kávét (azt írtad kavezik), vagy ilyesmi. Bőven elég, ennyi biszbasz felesleges.
Jézusom.
Felnőtt emberek vagytok elvileg .'Boldog születésnapot ' + tábla csoki / üveg bor elég.
Bocsi de ez rém kellemetlen, ezek a random dolgok, honnan tudod, tetszik-e neki az adott dolog, parfüm akármi? Az egyen felsőt már nem is kommentálom. Ráadásul a karkötőt pl muszáj is lesz néha előtted hordani hogy ne bántson meg...
Én a szomszéd anyukának vettem egy üveg bort meg egy bonbont, ennél több felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!