Szerintetek ez így elég egy baratnonek? Ti mennyit költötök a baratnőtökre ha szulinapja lesz?
2 huszoneves nő vagyunk.
Nem párkapcsolat,csak barátság!
Már Kb 2 éve ismerem látásból, de Kb 1 éve vagyunk szorosabb kapcsolatban.
A gyerekeink össze jarnak, heti minimum 2x atjon, kavezunk,kisebb szivesegekkel segitjuk egymást.
2 hét múlva szulinapja lesz.
Nem tudom hogy elég-e ez ,vagy talán egy kicsit furcsa ?
Nem akarom olyasmivel meglepni ami nem is igazán tetszik neki , de annyira viszont nem ismerem hogy valami mást adhatnek neki.
Vettem :
Egy H&M-es felsőt, 3000 Ft
Egy kulcstartot. 4000 Ft
( a kulcstarton az áll h egy Örök Barátság és a neveink kezdő betűje)
Ugyanezt a kulcstartot szív alakban mert nem tudtam eldonteni hogy melyik legyen
Ismét 4000 Ft.
Egy Guess parfüm. Kicsi - 5000 Ft
Egy karkötő, arany színű de ezüst, tehát arany bevonat
8000 ft .
Ennyi ...
És ami talán egy picit furcsa és nem tudom hogy ez gáz e , de mindenből kettőt rendeltem.
Tehát a kulcstartobol is - mondjuk szerintem ez egyértelmű.
De a felsobol, karkotobol is.
És arra gondoltam hogy ha atadom neki ,az a felső lesz rajtam.
És talán ha szeretne ő is felveszi- legalább egy szülinapi kép erejéig.
Ez már kicsit gáz?
Nem akarok gyerekes lenni csak nem szeretnék beègni.
Ez nagyon nagy értékű ajándék, az meg, hogy magadnak is vettél ilyeneket, eléggé kellemetlen.
Milyen az anyagi helyzetetek? Te mit kaptál tőle? Abban az értékben kéne gondolkozni. Ha jól ismered és tudod, mi tetszene neki vagy tudod milyen illatokat kedvel, akkor rendben van a parfüm/ékszer/ruha. De mind egyszerre sok. Szerintem egyet válassz ki közülük és azt add oda, a többit meg küldd vissza.
Nekem márciusban lesz a szülinapom.
Oké, a kulcstarto nem tudom hogy gáz e ... lehet ....
A felsőt max nem hordja , q parfümöt el lehet ajándékozni ha nem tetszik neki az illat.
A karkötő szerintem nagyon szép, de ha nem tetszik neki ,azt is el lehet ajandekozni.
Akkor a kulcstartot hagyjam?
Tehát ez a 2 dolog .
A karkötő most picit drágább, én akciosan vettem.
A kulcstarton az áll:
Egy barátság örökké, vagy valami ilyesmi. Nem magyarul ,mert román a nő. O Prietenie pentru Eternitate. Egy baratsag forever.
Hahahaha :-)
Értitek?
+ a neveink kezdobetuje.
En nem érzem soknak anyagilag sem megterhelo csak ez a kulcstartos sztori elbizonytalanitott. De amúgy úgy érzem hogy szeretem engem. Az előbb is itt volt. Sok mindenben támogat. ( nyilván nem anyagilag ,arra nincs szükségem)
Az tuti h nem ugyanabban a felsőben fogom atadni neki mert ez tényleg gáz.
Én őszintén nem értem, miért ragaszkodsz ezekhez a dolgokhoz. Egy nívós csoki vagy egy üveg minőségi bor bőven elég lenne.
A többi nem túl felnőttes, inkább a tini kategória. De persze nem tudhatom, ti milyen korúak vagytok
Tehát gyerekes és gáz?
En nem szeretem ha kiszurjak a szemem egy csokival ,akkor sem ha az 6000 Ft.
Amúgy sem szeretem a csokit és ő sem eszik cukrot.
Virágot nő nőnek.... nem tudom...valahogy nem ! És valami olyasmit szeretnék ami azért egy darabig megmarad.
Ha minden más sz.ar,azért talán a karkötőt hordani fogja.
A többi dolgot meg majd oda adhatja az anyukájának vagy a testverenek.
Az egyetlen ami talán tényleg gáz, az a kulcstarto.
Azon még gondolkodom.
Kiszúrják a szemem holmi csokival, na te is bizonyítottad, mekkora anyagias némber vagy…Gratulálok.
Csak nem viszonzást vársz ekkora értékben majd?
Nagyon gáz. A normális az lenne pl. ha áthívod, főzöl egy finom ebédet és/vagy sütsz neki sütit (de rendelhetsz is egy kisebb, szerényebb tortát), koccintotok és felköszöntöd. Ez a rengeteg biszbasz, nyálas kulcstartó, bizsu, EGYENFELSŐ rettentő ciki. Még a parfüm is elmegy, ha konkrétan tudod, hogy szereti azt az illatot.
Úgy látszik, te már eldöntötted. De akkor minek kérdezel minket??
Mondjuk szerintem akkor is “too much”
Egyenfelso?
Nem.fogom egyszerre felvenni vele és ez egy egyszerű H&M-es felső. Kb 3 millió másik nő is hordja.
Szerintem még mindig jobb mint egy csoki.
Sokszor főzök, atjon és együtt eszünk.
Néha ő is hoz sütit.
Nekünk ez hétköznapi, átlag dolog.
Azért a szülinapján picit többet szeretnék adni .
18, a kérdés már csak inkább az hogy gáz e a kulcstarto.
A többi 100% hogy marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!