Mit vennétek ajándékba olyan apának, akinek mindene megvan, nincs hobbija, nincs káros szenvedélye, csak a drága, minőségi dolgokat szereti (mi pedig csórók vagyunk ehhez)?
Befizetitek egy bordelyhazba... vagy egy wellnessnek hivott szexmasszazs-szalonba.
Osszedobjatok a testverekkel egyutt a penzt egy hetvegere valahol, egyutt.
Nem érdekel, hogy csóró vagyok. Apámnak már tavaly, meg azelőtt és x évtizede pont ugyanakkor van a születésnapja, amit tudok. Ha drága ajándékot akarok venni, de tudom, hogy ehhez csóró vagyok akkor időben elkezdek spórolni...
Amúgy színház jegy, wellnes hétvége (nem a #6-os által írt putrira gondolok), masszázs bérlet.
Sokat segítene, hogy mit jelent a csóróság. 20 ezret vagy 5öt se.
#8 mindenkinek más a csóróság. Nekem 20 ezer spórolt pénz kevés lenne. Neked meg sok.
szegénység a megfelelő "Azéletszínvonal fenntartásához és más – polgári, kulturális, gazdasági, politikai és szociális – jogok érvényesítéséhez szükséges erőforrások, képességek, választási és érdekérvényesítési lehetőségek és a biztonság tartós vagy krónikus hiányát jelenti.”
Ez a szegénység/csóróság alapfogalma.
A drága ajándék vásárlásához szükséges keret hiányát nem találom benne.
Gondolom az 5 vagy 20 ezer nem a spórolt pénz nagyságára, hanem az ajándék árára utalt volna.
Vagy te az összes spórolt pénzedet ajándékra költöd? Az igen bástya, fogadj már örökbe...
mondom: alapfogalmak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!