Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ajándékra azt mondani „porfogó...

Ajándékra azt mondani „porfogónak jó lesz“ milyen dolog?

Figyelt kérdés

Ezt mondta a megajándékozott az értékes szép tárgyra.

Engem bántott de többiek meg szinte megvédték, hogy oké ilyet mondani.

Szerintetek?

2023. jan. 21. 23:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
80%

Én ennél durvábban is reagáltam ajándékra.

A nagynéném minden lehetö és lehetetlen alkalomra porcelán nippeket adott állandóan. Mivel a lakásom modernül berendezett, nagyon funkcionális, minimalisztikus, ezért egyáltalán nem passzolt bele ez a fajta "dekoráció".

Minden alkalommal elmondtam, hogy ez nem való ide, inkább ne adjon semmit, mint ilyeneket, amikkel nem tudok mit kezdeni, még eladni sem, mert nem márkás cuccok - de nem ért semmit, nem fogta del, továbbra is hozott újabbakat.

Az utolsó alkalommal odaadott valami ilyen akármit, én meg a szeme elött dobtam a kukába. Ez kellett ahhoz, hogy felfogja, fölöslegesen erölködik vele.

2023. jan. 28. 14:41
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az ilyeneket sosem értettem, szarik rá, hogy neked mi tetszik, te mit szeretnél, minek örülnél, megveszi az első dolgot ami eszébe jut, majd bebssza a durcit ha nem tetszik az ajándéka.

Nem az lenne az ajándéban a lényeg, hogy másnak okozzon örömet???

2023. jan. 28. 14:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!