Ajándékra azt mondani „porfogónak jó lesz“ milyen dolog?
Ezt mondta a megajándékozott az értékes szép tárgyra.
Engem bántott de többiek meg szinte megvédték, hogy oké ilyet mondani.
Szerintetek?
Én ennél durvábban is reagáltam ajándékra.
A nagynéném minden lehetö és lehetetlen alkalomra porcelán nippeket adott állandóan. Mivel a lakásom modernül berendezett, nagyon funkcionális, minimalisztikus, ezért egyáltalán nem passzolt bele ez a fajta "dekoráció".
Minden alkalommal elmondtam, hogy ez nem való ide, inkább ne adjon semmit, mint ilyeneket, amikkel nem tudok mit kezdeni, még eladni sem, mert nem márkás cuccok - de nem ért semmit, nem fogta del, továbbra is hozott újabbakat.
Az utolsó alkalommal odaadott valami ilyen akármit, én meg a szeme elött dobtam a kukába. Ez kellett ahhoz, hogy felfogja, fölöslegesen erölködik vele.
Amúgy az ilyeneket sosem értettem, szarik rá, hogy neked mi tetszik, te mit szeretnél, minek örülnél, megveszi az első dolgot ami eszébe jut, majd bebssza a durcit ha nem tetszik az ajándéka.
Nem az lenne az ajándéban a lényeg, hogy másnak okozzon örömet???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!