Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Apróbb ajándékötletek 15-16...

Apróbb ajándékötletek 15-16 éves lányoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, rengeteg ilyen kérdés van, de hátha én is kapok jó kis tippeket.

Tipikus angyalkázás van az iskolánkban, kb. 3000 Forint értékben.

Egy olyan lány neve került hozzám, akihez nem igazán fűz semmi, nem tudom, hogy mit kellene neki adnom. Viszont aranyos lány, nem szeretném csak egy sima bögre-gyertya-csoki trióval meglepni.

Gondolkoztam, hogy egy kisebb boxot csinálok neki, de ilyen árak mellett nem tudom, hogy mi menne bele. (Ide olyanokra gondoltam, mint szájfény, karkötő, pléd, égősor, édesség, valami szép notesz)

Viszont ezt azért nem akarom, mert a barátnőjének hasonlót adtam tavaly (tavaly őt húztam).

Úgyhogy ha bárkinek bármi tippje van egy olyan lány ajándékához, aki focizik, lovagol, szeret bulikba járni, nem igazán olvas, szereti a divatot, akkor ne tartsátok magatokban!

2022. nov. 18. 17:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
budipapírt
2022. dec. 5. 01:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!