12-13-14 évesek! Milyen ajándéknak örülnétek?
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok, írjátok meg kérlek, hogy mi lenne az az ajádék, amit szívesen fogadnátok?2022. okt. 25. 12:29
1/14 anonim válasza:
16 év alatt nem lehet ide regisztrálni...
2/14 anonim válasza:
1-es, lehetni lehet, legfeljebb nem szabad... De fizikailag nem lehetetlen, csak egy mezőt kell bepipálni.
De ha tényleg azt nézzük, hogy elméletileg nem lehetnének itt, akkor ennek a kérdésnek nincs értelme.
/Amúgy ilyen idősen én anno okostelefonra, meg minél több költőpénzre gyúrtam, hogy azt kapjak pl. karácsonyra :D /
3/14 DeMoR válasza:
Nézd, ha nem ismered ennyire, mindegy, hogy költő pénz vagy rosszul megválasztott ajándék (mivelhogy nem ismered, így nagy eséllyel mellé nyúlsz), ugyan úgy érezni fogja, hogy ,,nah ez sem ismer igazából :/,, ... De legalább a költő pénzből tud majd venni magának azt amit akar éppen. Persze az is egy opció, hogy őszintén bevallod, hogy nem annyira ismered és elviszed a plázába, hogy ,,veszek neked 20k-ig bármit...,, ;D
4/14 elistvan válasza:
Ez tág fogalom. Attól függ mi érdekli, mi a hobbija. Vagy ha a pénz személytelen akkor vegyél ajándékutalványt egy boltba ahol vásárol.
5/14 anonim válasza:
Csak ha valaki kijelenti, hogy 16 alatti, azt törölni fogják a szabályzat miatt, szóval erre senki sem válaszolhat papíron.
6/14 A kérdező kommentje:
Oké, elnézést,akkor átfogalmazom.
Ti minek örültetek volna 12-13-14 évesen,/ mit vennétek egy ennyi idős gyereknek?
2022. okt. 26. 18:57
8/14 anonim válasza:
Nekem vett karácsonyra a perverz, elmebeteg nagyapám tanga bugyit, rémesen megalázónak éreztem! Ne hallgass arra, aki ilyet javasol!
9/14 anonim válasza:
Kiegészítés: Ha valaki ilyenre is vágyik, akkor nem rokontól vagy ismerőstől akarja kapni!
10/14 anonim válasza:
Unokahúgom 14 éves, már kiskamaszkènt viselkedik, sminkeli magát, így sminkcuccoknak örül, illetve hajbalzsamnak, arcmaszknak, körömlakknak...
Unokaöcsèm 12 éves és még nagyon gyerek, így neki játékokat szoktam venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!