Milyen ajándékot vinnék 13 főnek Franciaországba?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 12:40
2/11 anonim válasza:
ki ez a 13 fő, milyen kapcsolatban állsz velük, mennyit szánsz rá...
3/11 A kérdező kommentje:
Munkatársak
Nem túlságosan sokat pár 1000 ft-t.
2022. ápr. 22. 14:12
4/11 anonim válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy vittem egy szatyor magyar édességet,bedobták közösbe.
A túró rudi volt a kedvenc.
Tibi csoki a töltött fajták, nógrádi ropi,sport szelet, fahéjas szilvás tea voltak a favorit.
Ha van bent konyha esetleg közös reggelizés szünetben, akkor csipkebogyó lekvár, szatmári szilvalekvár, téli szalámi.
Ha külön külön mindenkinek valami, akkor 0,05ös pálinka, unicum szilva, házi piros paprika szépen kicsomagolva, csokik.
Nyilván poggyásztól is függ, de ezeket nagyon értékelték.
5/11 anonim válasza:
#4 nagyon jó ötleteket adtál nekem is!
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
en edessegeket szoktam adni kulfoldi barataimnak, meg persze palinkat
8/11 anonim válasza:
Ha megoldható a munkahelyen, akkor veszel egy szál jó (tényleg jó!) kolbászt vagy szalámit, felszeleteled, aztán munkába menet veszel egy-két flute-öt és csinálsz "mini-szendvicseket", amit körbekínálsz.
9/11 NTBS válasza:
Pálinka vagy Lekvárkóstoló. Esetleg szalámi kóstoló.
10/11 anonim válasza:
Mákot, ott ugyanis tiltott a termesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!