Lányok egyre stresszelek ez miatt szerintetek?
Hétfőn fogja a barátnőm megkapni a csomagot tőlem amit vettem neki karácsonyra. És eléggé stresszelek. Egy belebujos pulcsit vettem neki, amit akkor még jónak tartottam xs-méretben, és eléggé tévedtem ahhoz képest, hogy a barátnőm szégyellem is ,hogy xs-t vettem neki s helyett. Az lenne a kérdésem, hogy az nem lesz neki kicsi? 157 magas 45-50 kg. Eléggé rá stresszelek erre, és félek,hogy nagyot hibáztam azzal. Lányok ez hozzátok szól akik ilyen méretet hordanak.
Őszintén mondva félek,hogy nagyon megsérteném, ugyanis lányoknál a súly az amivel eléggé meglehet bántani az embert és itt a méretre gondolok pl. És ha kicsi akkor meg bunkó lennék,hogy nem ismerem ennyire a barátnőm):. Help ME lányok, hétfőn fogja megkapni postán.
Huuh de beparáztál, nyugi :D ennyire nem kell, ez csak egy ruha. Ha nem értékeli a nőt dobd ki, ne a pulóvert.
Egyébként nem a kg a lényeg, hanem a cm. Hiába 45-50 kg, ha széles a csípője vagy nincs "darázs dereka" :)
Én a 175 cm-hez és 54-5 kg-hoz is xs-s ruhákat veszek :) úgyhogy biztos jó lesz rá!!! NYUGIIII
"Egyébként nem a kg a lényeg, hanem a cm."
Ez a nagy igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!