Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Lányok egyre stresszelek ez...

Lányok egyre stresszelek ez miatt szerintetek?

Figyelt kérdés

Hétfőn fogja a barátnőm megkapni a csomagot tőlem amit vettem neki karácsonyra. És eléggé stresszelek. Egy belebujos pulcsit vettem neki, amit akkor még jónak tartottam xs-méretben, és eléggé tévedtem ahhoz képest, hogy a barátnőm szégyellem is ,hogy xs-t vettem neki s helyett. Az lenne a kérdésem, hogy az nem lesz neki kicsi? 157 magas 45-50 kg. Eléggé rá stresszelek erre, és félek,hogy nagyot hibáztam azzal. Lányok ez hozzátok szól akik ilyen méretet hordanak.

Őszintén mondva félek,hogy nagyon megsérteném, ugyanis lányoknál a súly az amivel eléggé meglehet bántani az embert és itt a méretre gondolok pl. És ha kicsi akkor meg bunkó lennék,hogy nem ismerem ennyire a barátnőm):. Help ME lányok, hétfőn fogja megkapni postán.

2022. jan. 8. 18:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2022. jan. 9. 01:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon eltérő a méretezés mindenhol. Ha mérettáblázat alapján nézted nem lesz gond. :)
2022. jan. 9. 07:38
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam xs-es pulcsit. Kicsit magasabb vagyok, de jó lett ràm. Egyèbkènt a két mèret, pár cm csak. Tehát szinte teljesen mindegy, főleg pulcsi esetèn, mert ugye az felső ruhàzat, alà öltözik. De a mèret tènyleg vàltozó. Az adott oldal mèrettàblàzatàt mindig meg kell nèzni. Van olyan S-es pólóm, ami úgy àll rajtam, mint egy lepedő, óriàsi.
2022. jan. 9. 11:41
 14/24 A kérdező kommentje:
Bekuldhetem ide a merettablazatot ?
2022. jan. 9. 11:58
 15/24 A kérdező kommentje:
[link] itt van, a ruha az nem az, de viszont leírja, hogy milyen a pulcsi is. Annál a ruhánál amit neki vettem is így volt. Csak abból már az összes elkelt így nem találom azt a terméket. De a táblázat ugyanaz. Köszönöm akik segítenének. Sokat jelentenek
2022. jan. 9. 12:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Főképp fiú vagyok. Nem értek én ezekhez:(. Még a saját ruháim se tudom hanyasok kb.
2022. jan. 9. 12:01
 17/24 anonim válasza:
29%

Huuh de beparáztál, nyugi :D ennyire nem kell, ez csak egy ruha. Ha nem értékeli a nőt dobd ki, ne a pulóvert.

Egyébként nem a kg a lényeg, hanem a cm. Hiába 45-50 kg, ha széles a csípője vagy nincs "darázs dereka" :)

Én a 175 cm-hez és 54-5 kg-hoz is xs-s ruhákat veszek :) úgyhogy biztos jó lesz rá!!! NYUGIIII

2022. jan. 9. 14:39
 18/24 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem a kg a lényeg, hanem a cm."

Ez a nagy igazság.

2022. jan. 9. 14:50
 19/24 A kérdező kommentje:
160 sincs ő
2022. jan. 9. 15:33
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
A lányom 162 cm magas,48kg,és a cropp-ból,XS pulóvere pont jó rá,az S -es pólója túl nagy.
2022. jan. 9. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!