Lányok egyre stresszelek ez miatt szerintetek?
Hétfőn fogja a barátnőm megkapni a csomagot tőlem amit vettem neki karácsonyra. És eléggé stresszelek. Egy belebujos pulcsit vettem neki, amit akkor még jónak tartottam xs-méretben, és eléggé tévedtem ahhoz képest, hogy a barátnőm szégyellem is ,hogy xs-t vettem neki s helyett. Az lenne a kérdésem, hogy az nem lesz neki kicsi? 157 magas 45-50 kg. Eléggé rá stresszelek erre, és félek,hogy nagyot hibáztam azzal. Lányok ez hozzátok szól akik ilyen méretet hordanak.
Őszintén mondva félek,hogy nagyon megsérteném, ugyanis lányoknál a súly az amivel eléggé meglehet bántani az embert és itt a méretre gondolok pl. És ha kicsi akkor meg bunkó lennék,hogy nem ismerem ennyire a barátnőm):. Help ME lányok, hétfőn fogja megkapni postán.
A gesztust biztos értékelni fogja. Ha nem
jó, biztos kilehet cserélni nem?
Besz*rt egy "x"-en. 😂
És emiatt, nem ez miatt, te szerencsés.
Hát nem. Nem lehet kicserélni, külföldön lakik, és a posta miatt már nem érné meg kicseréltetni.
És 5. Nem értem mit írsz ... Nem vicces szerintem
"És 5. Nem értem mit írsz ... Nem vicces szerintem"
Erre utaltam: "de szerinte S. És ezen bszartam mikor leírta."
Sok mindentől függ, hogy jó lesz-e rá. De mindenképpen örülni fog a gesztusnak biztosan. Ha megkapta kérdezz rá, hogy jó lett-e esetleg. Ha mégsem akkor csak kérj elnézést, meg fogja érteni.
Egyébként nagyon aranyos, hogy igy izgulsz rajta. De teljesen megértem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!