Milyen ajándékot adnátok szülő (apa) 2. házasságára? 27F
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 15:11
1/6 Molyember válasza:
Amilyet kér. Nyilván nincs egy általános ajándék mindenkinek a második házasságra.
3/6 anonim válasza:
Biztos nem pénzt, mert az fura lenne. Talán valamilyen közös elményt(mármint a házaspárnak)?
4/6 anonim válasza:
2-es, nekem gyanús, hogy onnan, mivel benne van a kérdésben. De persze nem biztos...
5/6 anonim válasza:
2-es: mivel a többség tud olvasni és szöveget értelmezni! Olvasd el a kérdést!
6/6 anonim válasza:
2-es. A kérdező valószínűleg tudja, hogy a szülei elváltak, esetleg özvegyen maradt az édesapja, és így új házasságot köt. Én özvegyen kötöttem új házasságot egy szintén özvegy férfivel. 60 év környékén vagy felette már igencsak megvan mindkét részről a berendezett lakás, felszerelt konyha, sőt sok olyan dolog van, amire már nincs is szükség. Egy wellness hétvégi beutalónak lehet, hogy örülnének, vagy egy áruházi ajándékutalványnak, attól függ, milyen összegben gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!