Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen egyedi ajándékkal...

Milyen egyedi ajándékkal lephetném meg a páromat (35 éves nő)?

Figyelt kérdés
Nőről lenne szó. Először örök rózsára gondoltam, de nem tudom az mennyire jó ilyenkor. Olyan érdekelne ami nem túl giccses egy 35 éves nőnek.
2021. aug. 2. 05:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A hangsúly az egyedin van.

Honnan tudjuk, hogy mivel lephetnéd meg, hiszen nem is ismerjük?

Ha gondolod, vegyél neki Stephen King könyveket (akár antikváriumból is, úgy költséghatékonyabb), és ha mégsem tetszik, meglephetsz vele :)

Mindazonáltal engem az örök és egyéb rózsákkal a világból kikergethetnél. Cuki, csak fantáziátlan, és felesleges pénzkidobás. Kolléganőm kapott örökrózsa dobozt, 50.000-be fájt a srácnak, azóta szétmentek, a rózsák porosodnak valahol.

Élmény?

2021. aug. 2. 07:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Adj élményt.

Pl. menjetek el együtt ejtőernyős tandemugrásra.

2021. aug. 2. 17:52
 3/10 anonim válasza:
100%
Mit szeret? Mi az alkalom? Esetleg egy márkás parfüm amit szeret. Vagy tartósabb dologra gondoltál?
2021. aug. 3. 09:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Születésnap lesz. És szereti ha olyan dolgot kap amit nem csak a boltból lekapok a polcról.
2021. aug. 3. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Csináltass egyedi tollat esetleg, az még hasznos is.
2021. aug. 3. 11:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Inkább valami olyanra gondoltam ami rólunk szól.
2021. aug. 3. 11:29
 7/10 anonim válasza:
23%
Közös fényképes bögre esetleg? Azt napi szinten használhatja mégsem kacat. Vagy nagyobb dologra gondoltál? Mert épp lehet egy hosszú wellness hétvége.
2021. aug. 3. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Élmény!

Egy Balaton körüli sétarepülés, sétahajózás, wellness hétvége vagy nap, kirándulás bárhová, ami érdekelheti.

2021. aug. 3. 15:20
 9/10 anonim válasza:
100%

Élmény.

Ennyi évesen már nagyon nehéz olyat adni, ami meglepetés, és tényleg szüksége is van rá, ráadásul az ő ízlése is.

Az örök rózsa meg…hagyjuk. Porfogó, semmi haszna.

2021. aug. 3. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Vidd el egy programra, amit szeret, pl. színház, koncert, kirándulás.

Az örök rózsa szerintem nagyon béna. Tiniknél tudnám elképzelni max.

Ha tárgy, akkor bármi, amit szeret. Parfüm, ruha, valami a hobbijához, vagy ha gyűjt valamit, akkor ahhoz kapcsolódóan valamit.

Vagy egy egyedi formatorta.

2021. aug. 4. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!