Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Nem ismer még a párom, vagy...

Nem ismer még a párom, vagy minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés
Ez már a 3.egyutt töltött karácsony, de a páromnak nem elég, ha már elotte 2 hónappal mindig elmondom, hogy mit szeretnék, neki konkrétan ki kell keresni, elküldeni, h rendelje meg, v boltban a kezébe nyomni, de ez olyan illúzió romboló nekem. Én mindig adok neki valamit, aminek tényleg örül és vágyik rá, hiába nem mondja. :/
2020. dec. 17. 19:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

apám ugyanilyen, egyszerűen nem fektet annyi energiát az anyámba, hogy tudja mit szeretne. minden évben engem zaklat, hoyg találjam ki. aztán amikor mondom neki, hogy melyik boltban mit próbált föl, szeretett bele és tette vissza a polcra, akkor bejelenti hogy hülye vagyok, mert nem ismerem a stílusát és a méretét, és a végén vesz egy könyvet, amit anyám utálni fog, mert nem szereti a depressziós kortárs magyar irodalmat.

öcsém igyekszik, csak bizonytalan, neki azt szoktuk anyával segítségnek, hogy kap 3-4 tulajdonságot ey listán, meg ha együtt megyünk valahova, rábök dolgokra, én pedig segítek, hogy az beletartozik-e a listába. (pl.: legyen színes, puha és meleg, akkor opció egy sál, egy plüss, egy párna vagy egy takaró...)

de ismerek srácot aki igenis képes megjegyezni, mi tetszett a boltban a barátnőjének, vagy ha mégsem, mert húsz "sárga sál" néz rá a boltban, akkor elhív engem, mint legjobb barátnőt, hogy határozzam meg melyik sál illik a lány kabátjához.

szerintem ez csak elhatározás és befektetett energia kérdése.

2020. dec. 18. 13:10
 22/25 A kérdező kommentje:
Az anyóssal vásárlásról jut eszembe, amikor az Ő szüleit/nővérét akarj meglepni akkor is én veszek ajándékot a nevében😂😂
2020. dec. 18. 18:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem apám olyan, hogy mindig megkérdezi, mit szeretnék. Ha mondok valami konkrétat, megveszi, ha nem, akkor csak készpénzt ad, mert ő ugyan nem áll neki gondolkodni az ajándékon. Egyik évben azt csináltam, hogy összeírtam egy kívánságlistát és azt adtam oda neki azzal, hogy válasszon ezek közül valamit. Így legalább részben meglepetés volt az ajándék, mert nem tudtam, hogy melyiket kapom meg. Azt is kértem tőle, hogy csomagolja be, így megvolt az izgatottság, a bontogatás öröme is.
2020. dec. 18. 18:01
 24/25 anonim ***** válasza:

23-as erre muszály reagálnom.

A férjemnek adok egy bevásárló listát.

Kelkáposzta helyett hoz káposztát,kefir helyett joghurtot, háztartási keksz helyett, győri kókuszos kekszet,mert jobban szereti😊

Igaz, hogy keksz tekercs hét kellene.Kérem hozzon öblítőt, amit szoktunk használni.Nézi a flakont memórizál.Aztán kétségbe esetén küld két képet, hogy melyik a jó.Ugyan az az öblítő csak az egyiknek kicsit halványabb a címkéje.

Tudom nem ide illő, csak a listáról jutott eszembe.🙂

2020. dec. 18. 18:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Férj vagyok. 10 éve együtt.

Meglepő és elszomorító, hogy a férfi társaim ennyire sem képesek az asszonyukért.

A legutóbbi komoly ajándék az egy gyémánt berakásos (pici gyémántokkal) rézgálic kék köves szirmú virág alakú medál volt. Volt hogy a hőn áhított telefont vettem meg. Volt hogy mangát. Meg nem is tudom már miket. Elég sok időt szoktam eltölteni a keresésre főleg a karácsonyi ajándékok esetén.

Nem mellékesen az 5 éves évfordulónkon egy csokor vörös rózsát kapott amit a munkahelyére vittek ki.

Az eljegyzési gyűrűt pedig magam terveztem meg az ő igényeire és elvárásaira szabva, amiket persze nem mondott el, de sikerült kitalálni. Olyan jól sikerült, hogy az ötvösműhely kitette a honlapjukra: [link]

Néha nekem sem sikerül eltalálni. Van hogy neki nem sikerül, de ebből nem csinálunk problémát. Igyekszünk figyelni a másikra.

A bevásárláshoz. Én főzök így én is vásárolok be. Ha néha kér valamit, akkor nekem sem mindig sikerül pontosan eltalálni amit kért vagy elfelejtem. A betétet és egyebeket hamar megjegyeztem így azokból tudom mi kell.

30F

2020. dec. 19. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!