Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Nem ismer még a párom, vagy...

Nem ismer még a párom, vagy minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés
Ez már a 3.egyutt töltött karácsony, de a páromnak nem elég, ha már elotte 2 hónappal mindig elmondom, hogy mit szeretnék, neki konkrétan ki kell keresni, elküldeni, h rendelje meg, v boltban a kezébe nyomni, de ez olyan illúzió romboló nekem. Én mindig adok neki valamit, aminek tényleg örül és vágyik rá, hiába nem mondja. :/
2020. dec. 17. 19:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre válaszolva...nem, nem minden férfi ilyen. De én nem is erőltetném az ajándékozást az esetetekben. Ez így elég gáz, olyan, mintha te várnád el az ajándékokat, neki meg kutya kötelessége lenne megvenni neked.
2020. dec. 17. 20:02
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfi ilyen, de vannak ilyen férfiak. Ne bosszankondj, szerintem az is előrelépés, hogy megkérdezi, mit szeretné, mit rendeljen. Ez azt jelenti, figyel rád. Egy barátnőm láncfűrészt kapott karácsonyra... (mert a férje szerette volna kivágni a bokrokat a telken...) Azért a tiéd klasszisokkal jobb. :-)
2020. dec. 17. 20:12
 3/25 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos a páromból kiindulva ilyen is marad.

Én figyeltem mindig miről beszél,mit szeretne.Ő meg ha konkrét mondtam neki,se vette a lapot.

Volt olyan karácsony, hogy nem kaptam semmit.Ő és a gyerekek bontogatták az ajándékot.

Szégyen ide vagy oda, annyira fájt, hogy kijöttek a könnyeim.

2020. dec. 17. 20:13
 4/25 A kérdező kommentje:
De ha nem adom oda konkrétan amit érek, addig nyaggat ameddig meg nem teszem. Ha nem akkor mindig csalódás amit ad
2020. dec. 17. 20:14
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
2-es voltam, akkor inkább mondd meg neki, hogy mit kérsz! Hidd el, jobban jársz! Szerintem ez abszolút a szeretet jele! Sok férfinak igen, konkrétan meg kell mondani, hogy mit szeretnél, hálásak érte. Sokkal jobb, mint akik maguknak vesznek mütyüröket. Tudok más példákat is a láncfűrészen kívül. Pl. apukám anyukámnak vett egy műszaki cikket, amire ő vágyott (apukám), majd a karácsonyi ajándékbontás után nemes egyszerűséggel elzárta a saját fiókjába azzal, hogy anyukám úgysem tud vigyázni rá. Több balhé volt, és nagyon konkrétan meg kellett mondania anyukámnak, hogy mit szeretne, mire tényleg megkapta, amire vágyott. A ti esetetekben tök jó, hogy már innen indultok. Ne sértődj meg, mondd meg, mit szeretnél kapni. Lehet, hogy évek múlva majd kitalálja, egyelőre segíts neki!
2020. dec. 17. 20:21
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Miert csalodas, amit ad? Az en parom is hasonlo, de egyébként en orulok annak is, amit magatol talal ki, legyen az barmi:)

En azt szoktam csinalni, hogy megmondom, hogy szeretnek pl egy szurke hosszu pulcsit, meg egy uj telefontokot, azon belul rabizom, tehát kap iranymutatast, de meglepi is van benne. Persze o nyaggat tovabb, hogy de milyet de honnan, de ez igy kb mukodni szokott.

2020. dec. 17. 20:23
 7/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, főleg az csalódás ha nem ad semmit inkább, mert nem tud mit kutalalni :/
2020. dec. 17. 20:33
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak fél, hogy olyat választana, aminek nem örülnék
2020. dec. 17. 20:34
 9/25 anonim ***** válasza:
örülnél*
2020. dec. 17. 20:34
 10/25 anonim ***** válasza:
4%

" Én mindig adok neki valamit, aminek tényleg örül és vágyik rá, hiába nem mondja."

Vagy csak eljátssza, hogy ne érezd magad sz.rul.

2020. dec. 17. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!