Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Nem ismer még a párom, vagy...

Nem ismer még a párom, vagy minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés
Ez már a 3.egyutt töltött karácsony, de a páromnak nem elég, ha már elotte 2 hónappal mindig elmondom, hogy mit szeretnék, neki konkrétan ki kell keresni, elküldeni, h rendelje meg, v boltban a kezébe nyomni, de ez olyan illúzió romboló nekem. Én mindig adok neki valamit, aminek tényleg örül és vágyik rá, hiába nem mondja. :/
2020. dec. 17. 19:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Én max megértelek.Tudod volt, hogy én is feltettem a kérdést.

Ennyire nem ismersz?.

Erre úgy bámult mint aki először lát.

Rendes férj,de ajándékozás szempontjából tök béna.

Pénzt kapok, hogy vegyem meg amit szeretnék.

Addig eljutottunk sok év alatt, hogy kapok tőle édességet, az a meglepi.

2020. dec. 17. 20:41
 12/25 anonim ***** válasza:
28%
Egy igazi ferfi ugy erzi, hogy o maga az ajandek :) ... en is igy vagyok vele :D
2020. dec. 17. 21:10
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Ajandek felesegnek? :) Vegyen maganak … ugy is o kezeli a csaladi kasszat … amúgy is o tudja mit szeretne :P
2020. dec. 17. 21:41
 14/25 anonim ***** válasza:
61%

Gyerekes dolog ezért haragudni a barátodra.

Senki sem gondolatolvasó. Nem várhatod el, hogy pontosan kitalálja, mit szeretnél, milyen legyen a méret, szín, stb. Sokkal jobban jársz, ha te választod ki.

2020. dec. 17. 22:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kimondottan a 'gyerek' tema kore epul az unnep ajandekozasi resze … es mivel nincs gyerekunk, ezert ajandek sincs :D
2020. dec. 17. 22:21
 16/25 anonim ***** válasza:
32%
Sokat gondolkodtam, hogy az alkalomhoz illo ajandekot valasszak ... valtozatos, színes, egeszseges es illik is az unnepi asztalra … megtalaltam! Vettem egy kilo csalamadet :)))
2020. dec. 17. 22:37
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem tudom, szerintem azért mert valaki “férfi” meg “férj” az nem jogosítja fel arra, hogy ne tudjon egy normális meglepetést kitalálni a feleségének. Ez nem nem, hanem odafigyelés kérdése. Ha egy idegennel eltöltesz egy napot is sejted a nap végére, hogy ha most ajándékot kellene venned neki, mivel lephetnéd meg. És akkor valaki, akivel együtt élsz, nem tud valamit kitalálni? Eldobnám az agyamat, ha a férjem pénzt meg csokit adna karácsonyra :D

Persze nem kell cirkuszolni meg veszekedni szenteste a fa alatt, de lehet én inkább leülnék és megbeszélném vele, hogy hagyjuk ezt az ajándékozást, semmi értelme.

2020. dec. 18. 07:19
 18/25 anonim ***** válasza:

Az én férjem is hasonló, bár ő nagyon próbálkozik. Nekem annyi mindent lehetne venni, egész évben vagy 100 dolgot mondok, amit szeretnék, de valahogy soha nem veszi a lapot.

A kapcsolatunk elején anyósommal ment el vásárolni, amivel amúgy jól jártam, mert anyósomnak baromi jó ízlése van és mindig nagyon jó dolgokat kaptam.

Utána volt olyan, hogy megkérdezte mit szeretnék😁 mondtam 3-4 dolgot, hogy ebből válasszon. Na ő ettől is sokkban volt, hogy de mi van ha nem jót vesz, vagy mégsem tetszik amit vesz🙄

Aztán volt egy időszak, hogy vettünk magunknak valami közöset, például tv-t.

Aztán vásárlási utalványt, ez nem túl kreatív, de legalább meglepetés volt.

Most viszont javulást mutat már 3 éve (13 év után😅) mert az elmúlt években meglepetéseket kaptam, és most is mondta, hogy már megrendelte ám az ajándékom😁

Szóval kitartás, idővel biztos bele jön.

De csináld azt, hogy kiválasztasz 3 dolgot, azokat elküldöd neki, hogy ezekből válasszon. Úgy kicsit meglepetés lesz, hogy melyiket kapod.

2020. dec. 18. 07:36
 19/25 anonim ***** válasza:

Az én férjem is ilyen, csak fordítva. Mármint annyira más az ízlésünk, hogy esélyem sincs eltalálni, mi tetszene neki, néha sikerül, de többször mellélôttem már. Ilyenkor sem mondja, vagy mutatja, hogy nem tetszik neki, de nem nehéz kitalálni, mivel az adott holmi utána évekig a szekrényben porosodik, hozzá sem nyúl.

Ezért bizony az van, hogy megkérdezem, mit szeretne. Többnyire mûszaki cikket választ, és mivel ô jobban is ért ezekhez, bizony elküldi, hogy melyiket szeretné konkrétan. Én megveszem, ô pedig örül neki és használja. Nekünk megfelel így, nem ezen múlik a kapcsolatunk.

Amúgy fordítva meg, ô ritkábban kérdez meg engem, mit szeretnék, inkább választ ô nekem. De ô sem tudja eltalálni az én ízlésemet, ezért többnyire olyasmit vesz, amibôl én tuti másmilyet választanék magamnak. Különbség az, hogy én nem vagyok ettôl csalódott vagy ilyesmi. Értékelem a gesztust, és hordom, használom amit ô választott. Én nem vagyok annyira a tárgyakra rápörögve, ha a funkcióját ellátja, teljesen megfelel, mégha kinézetre nem is a stílusom.

A múltkor amúgy egy drágább órát akart venni születésnapomra, de amiket linkelt azok nekem egyáltalán nem tetszettek. De ha már ennyi pénzt kiad érte, úgy gondoltam muszáj olyasminek lennie, ami tényleg tetszik is. Végül az volt, hogy egy online katalógusból belinkeltem neki vagy egy tucatot, amelyek tetszettek, és rábíztam, azok közül melyiket választja. Így végül meglepetés volt, melyik lesz, de mégis olyan, ami tetszik is :).

2020. dec. 18. 09:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Es ha listaznatok? Felirsz 10 dolgot egesz konkretan, o meg valaszt kozuluk, igy nem lehet melleloni... Viszint az eleg gaz, ha inkabb nem vesz semmit, akkor egy csokor virag meg egy bonbon, vagy valami..
2020. dec. 18. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!