Mik azok a dolgok aminek minden férfi örül ajándékozáskor?
Szerintem egy férfinál a sörrel például sosem lehet mellényúlni :D
De amúgy én is gondolkoztam már ilyen kérdésen, ugyanis egy nőnek ott vannak az ékszerek, amit mindig el lehet lőni ajándékozásnál.Viszont egy férfinak nincs szerintem ilyen mint a nőknél sajnos :(
Az ajándék értékét nem az ára adja.
Legnagyobb öröm ajándék kapásakor annak érzete, hogy jó szívvel, szeretettel adta az ajándékozó, kimutatva azt, hogy fontos vagyok neki.
.
"...aminek minden férfi örül..."
Minden férfit meg akarsz ajándékozni?
Nincs ilyen, mert "a férfiak2 az nem egy homogén halmaz, amelynek tagjai egy kaptafára készültek. Ez a kérdés semmiben nem különbözik attól, ha valaki tényként kezeli, hogy a szőke nők buták.
40 éves férfi vagyok, és nem szeretem a sört, nem érdekel a gokartozás, nem lenne gusztusom egy prostihoz. Viszont örülnék egy régi, szép állapotú írógépnek.
A virágnak sem örül minden nő, a plüss is sok nőnél haszontalan ajándék lenne, vannak nők, akik egyáltalán nem hordanak ékszert...
" nem szeretem a sört, nem érdekel a gokartozás, nem lenne gusztusom egy prostihoz"
Akkor az azért erősen kétségbevonható hogy férfi vagy. Max férfi testbe születtél ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!