Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Kereskedők pofátlanságának...

Kereskedők pofátlanságának nincs határa?

Figyelt kérdés

Egy elég drága ajándékot akartam venni egyik családtagnak, rákérdeztem udvariasan, hogy lehetne e engedni az árból.

Mosolyogva mondja, hogy lehet, de akkor nézzük meg hogy a termék kiegészítőiből mikre nincs szükségem, és a kiterjesztett garanciát is levehetjük 3 év helyett 1 évre, és a beállításokat így ők nem végzik el hanem majd én magamnak stb.

El is jöttem, köszönöm így nem.

Mégis hogy képzelte ezt a kereskedő?

2020. dec. 17. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te mit képzeltél. Boltokban nincs alku, teljesen jól reagálta le.
2020. dec. 19. 00:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom :D Gondolom jot rohogtek rajtad! Itt csak te voltal pofatlan, mert nem egy kg narancsot szerettel volna vasarolni, hanem ahogy elnezem egy muszaki cikkrol van szo! Nincs alkudozas, nem Egyiptomban vagy!
2020. dec. 19. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért az autóvásárlás teljesen más dolog.
2020. dec. 19. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne szidjátok, tök menő, hogy keleti bevándorló létére ilyen jól ír magyarul.
2020. dec. 20. 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂👌👌👌 utolso!
2020. dec. 20. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én kereskedő vagyok! Azért mikor odajönnek alkudozni olyan termékre ami több tízezer forint, és napi több százat adunk el belőle a hatalmas kereslet miatt akkor felmegy a pumpa :)

De sebaj, másnap 10%-al emeltük és ugyan ilyen szépen viszik. Erről ennyit!

2021. jan. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!