Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Minek örülne egy pilóta?

Minek örülne egy pilóta?

Figyelt kérdés
A párom Lengyelországban tanul pilotának. Utasszállítón vagy teherszállíton szeretne majd dolgozni. Volt már mindenféle élményrepülésen,szimulátorokban de tudom ,hogy valamj repüléssel kapcsolatos dologgal tudom meglepni de már tanácstalan vagyok .

2020. dec. 13. 18:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
9-es, az egy idő után nem ott kezdődik jó esetben, mikor valaki még csak tanulja az adott szakmát...
2020. dec. 13. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

9 vagyok és arról beszélek, amikor "kívülálló", laikus akar egy szakma mentén ajándékot venni. Mert laikusnak a "repülés" a századát sem jelenti, mint akár már egy diáknak, aki ezt a szakmát tanulja.

Egy óvodásnak, aki rajong a repülőgépekért, elmegy egy repülős póló, mert ő valóban nincs azon a szinten, hogy ennél már azért többet jelentsen számára a dolog.

De ha én repülős pólóban gondolkodnék, akkor már inkább valamilyen olyan ábrát nyomtattatnék a pólóra, amit egy kívülálló már nem fejt meg könnyen, de aki már kicsit is járatos a szakmában, könnyen felismer. Vagy egy olyan mondatot, ami a repülési protokoll része, amit el kell mondania minden felszálláskor vagy leszálláskor a pilótának. Sok ilyen sablonmondat, helyzetjelentés van, ami a torony és a gép közötti kötelező kommunikáció része.

Nemcsak mi adunk ajándékot valakinek, számolni kell a többiekkel is sajnos. És ha mindenki aszerint ad ajándékot, hogy az illető repül, akkor már egy alkalommal is túlcsordulhat a téma. Ezért érdemes kilépni a sablonokból.

2020. dec. 14. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk attól még nem kéne csípőből ledorongolni a javaslatomat, mert nem azt írtam, hogy a Wishről kérjen egy plüssrepcsit. Direkt írtam, hogy jó boltok vannak, az általad is említett színvonalas (szakmai) poénos tárgyakkal. Tudom, mert nem egyszer rendeltem onnan repülésben dolgozó kollégáknak (én magam is benne dolgozom, még ha nem is flight crewként).
2020. dec. 14. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!