Minek örülne egy pilóta?
Figyelt kérdés
A párom Lengyelországban tanul pilotának. Utasszállítón vagy teherszállíton szeretne majd dolgozni. Volt már mindenféle élményrepülésen,szimulátorokban de tudom ,hogy valamj repüléssel kapcsolatos dologgal tudom meglepni de már tanácstalan vagyok .2020. dec. 13. 18:03
6/13 anonim válasza:
A neten tök jópofa boltok vannak repülős pólókkal, táskákkal, kulcstartók, képek stb. Esetleg modelleket gyűjt?
8/13 anonim válasza:
Pilótakeksszel vegyített pilótaszexnek
9/13 anonim válasza:
Valószínűleg valaminek, ami nem hozható összefüggésbe a pilótasággal. Egy idő után nincs benne semmi izgalmas és meglepetésjellegű, ha állandóan csak egy témával kapcsolatos ajándékokat kapunk - még akkor is, ha elvileg kedveljük azt a témát. Ezt szerintem mindenki megtapasztalja, akiről a környezete csak annyit tud, hogy szereti ezt vagy azt.
10/13 anonim válasza:
Egy nagy tányér rakott-krumplinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!