Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Karácsonyi ajándék tanárnőnek?

Karácsonyi ajándék tanárnőnek?

Figyelt kérdés
Férjem testvère 30-as évei közepén járó tanárnő. Fogalmunk sincs minek örülne igazán. Nincs párja, a szüleivel él. Hobbija se nagyon van, ezáltalal nagyon nehéz kitalálni minek örülne. Eddig sajnos soha nem tudtunk neki olyan ajàndèkot venni aminek igazán örült volna. Esetleg tudnátok segíteni hogy ha van ilyen ismerősötök akinek mindene megvan, mert megveszi magának amit szeretne, minek örült már valaha?😅
2020. dec. 5. 07:06
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen esetben az utalvány a legjobb, pl. Könyvutalvány.
2020. dec. 5. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Mi meg szoktuk kérdezni a megajándékozandó párját, hogy tud e pár tippet :) párom testvérét megkérdeztük, hogy a felesége minek örülne. Mondott pár tippet, mi választottunk :)
2020. dec. 6. 14:14
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló. Nagyon örülök hogy ti választottatok. Elolvastad a kérdésemet? Nincs párja, akkor mi legyen 🙈?
2020. dec. 7. 00:26
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Neharagudj, elolvastam a kérdésed, én csak egy példát mondtam, hogy mi hogy szoktuk. Gondolom a ti rokonotoknak is van (ha nem párja) akkor anyja, apja, barátnője, akárkije.

Egyébként mindig tök megbánom, ha ezen az oldalon segíteni próbálok valakinek. Segíteni akartam, nem böktem ide valami full paraszt hozzászólást, mint a válaszadók 85%-a. Írhattam volna azt is, hogy ha a kedves párod ennyire nem ismeri a saját tulajdon testvérét, akkor mi mit mondjunk, vagy hogy minek ajandékoztok kényszerből, de nem ezt tettem.

2020. dec. 7. 12:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Azért csak elôjött a mocskoskodás.

A kedves párom már 20 éve nem él a szüleivel, és ebből talán ki is találod, hogy nem ismeri igazán a testvère igényeit.

2020. dec. 7. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nekem ez abszolút nem egyenesen arányos :D én sem élek 26 évesen a szüleimmel, a 30 éves nővérem sem él velük, mégis ismerjük egymást és tudjuk mire vágyna a másik. A párom sem él 33 évesen a szüleivel, se a 36 éves bátyja, mégis napi szinten beszélnek és ha lehet, találkozunk is. Az, hogy nálatok a testvérek nem tartják a kapcsolatot, nem abból fakad, hogy nem élnek már anyuval meg apuval.

Nem mocskolódok, a te stílusodban válaszoltam. További jó ajándékvásárlást, remélem lesz mit tenni a fa alá annak, akiről amúgy semmit sem tudtok.

2020. dec. 7. 20:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem ezt a szálat terveztem boncolgatni, de a férjem jóval idősebb a tesójanál és külföldön élünk 16 éve. Rgo a tesója még igen fiatal volt amikor kiköltöztünk. Attól hogy tartjuk vele a kapcsolatot, nem tudjuk h mi az aminek örülne mert mindent megvesz magànak ami kell. Egyedi stílusa van, a családban mindenkinek gondot jelent eldönteni hogy minek örülne, még a szüleinek is akikkel èl. Szóval valami jó ötletért jöttem ide, hátha valami feldob valamit ami nekünk eszünkbe sem jutott, de valban jo ötlet lehet.
2020. dec. 8. 03:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Parfüm, csoki
2020. dec. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!